Intera-owned environmental services company consolidates its offering in industrial cleaning and heavy demolition services

Putkistohuuhtelu Oy PTV, Vuoksen Teollisuuspuhdistus-Oy, RMS Ympäristöpalvelut Oy ja Seppo Lehtola Oy have joined the Intera-owned environmental services company. In 2010, the combined entity reached pro forma revenues of €36 million.

”Transactions closed in late 2010 and early 2011 are an important step towards our goal of expanding the scope of our operations. The transactions will expand both our geographical scope and our service offering”, comments Janne Näränen, partner of Intera Equity Partners.

Putkistohuuhtelu Oy PTV offers sewage cleaning and imaging services, mostly in Helsinki region and southern Finland. The company employs approx. 10 persons with €1,5m turnover.

Vuoksen Teollisuuspuhdistus Oy offers industrial cleaning and maintenance services in southeastern Finland. The company employs approx. 10 persons with €2m turnover.

RMS-Ympäristöpalvelut Oy offers industrial cleaning and maintenance services in Southern Finland. In addition, the company offers oily water separation services. The company employs approx. 10 persons with €2m turnover.

Seppo Lehtola Oy specializes in building demolition. The company operations are focused in Helsinki region and southern Finland. The company employs approx. 10 persons with €1.5m turnover.

For further information please contact:

Janne Näränen, Partner, Intera Equity Partners, Tel. +358 50 566 4869, janne.naranen@interapartners.fi

Interan rakentama ympäristöpalveluyritys on vahvistanut teollisuuden ja rakentamisen puhdistus- ja purkutoimintojaan

Putkistohuuhtelu Oy PTV, Vuoksen Teollisuuspuhdistus Oy, RMS-Ympäristöpalvelut Oy ja Seppo Lehtola Oy ovat tulleet osaksi Interan kesällä 2010 perustamaa ympäristöpalveluiden kokonaisuutta, jonka pro forma -liikevaihto kasvaa noin 36 miljoonaan euroon.

”Vuoden 2010 lopussa ja vuoden 2011 alussa toteutetut kaupat ovat tärkeä osa tavoitettamme luoda laajempi ympäristöalan palvelukokonaisuus. Laajennamme ja vahvistamme näillä yrityskaupoilla sekä maantieteellistä toiminta-aluettamme että palveluvalikoimaamme”, toteaa Interan osakas Janne Näränen.

Putkistohuuhtelu Oy PTV tarjoaa putkistojen kuvauksia, kuntokartoituksia ja puhdistuksia Uudellamaalla ja Etelä-Suomessa. Yrityksen liikevaihto on noin 1,5 miljoonaa euroa ja se työllistää n. 10 henkeä.

Vuoksen Teollisuuspuhdistus Oy on vahva paikallinen ympäristötekniikan huolto- ja puhdistuspalveluyritys Etelä-Karjalan alueella. Yrityksen liikevaihto on noin 2 miljoonaa euroa ja se työllistää n. 10 henkeä.

RMS-Ympäristöpalvelut Oy tarjoaa ympäristötekniikan huolto- ja puhdistuspalveluita Etelä-Suomen alueella ja on myös merkittävä toimija öljyisten vesien käsittelyssä. Yrityksen liikevaihto on noin 2 miljoonaa euroa ja se työllistää n. 10 henkeä.

Seppo Lehtola Oy on rakennusten purkamiseen erikoistunut yritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla ja muualla Etelä-Suomessa. Yrityksen liikevaihto on noin 1,5 miljoonaa euroa ja se työllistää n. 10 henkeä.

Lisätietoja:

Osakas, Janne Näränen, Intera Equity Partners Oy, puh. 050 566 4869, janne.naranen@interapartners.fi

Trafotek

Trafotek on erikoistunut tehomuuntajien ja kuristimien suunnitteluun ja valmistukseen. Yhtiön tuotteet ovat yksilöllisesti räätälöityjä kokonaisratkaisuja asiakkaille, jotka toimivat mm. tehoelektroniikan, teollisuusautomaation, uusiutuvan energiantuotannon ja telakkateollisuuden aloilla.

Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kaarinassa, missä sillä on myös tuotantoyksikkö. Yhtiöllä on tehtaat myös Viron Raessa, Brasilian Itussa ja Kiinan Suzhoussa, missä sijaitsee myös Trafotekin Kiinan-tytäryhtiö. Myyntitoimistot sijaitsevat Saksan Bremenissä, Singaporessa sekä Yhdysvalloissa. Bremenin myyntikonttorissa on myös tuotekehityskapasiteettia.

Vuonna 2018 Trafotekin liikevaihto oli noin 46 miljoonaa euroa ja yhtiö työllisti noin 450 työntekijää.