Interan rakentama ympäristöpalveluyritys on vahvistanut teollisuuden ja rakentamisen puhdistus- ja purkutoimintojaan

21.02.2011

Putkistohuuhtelu Oy PTV, Vuoksen Teollisuuspuhdistus Oy, RMS-Ympäristöpalvelut Oy ja Seppo Lehtola Oy ovat tulleet osaksi Interan kesällä 2010 perustamaa ympäristöpalveluiden kokonaisuutta, jonka pro forma -liikevaihto kasvaa noin 36 miljoonaan euroon.

”Vuoden 2010 lopussa ja vuoden 2011 alussa toteutetut kaupat ovat tärkeä osa tavoitettamme luoda laajempi ympäristöalan palvelukokonaisuus. Laajennamme ja vahvistamme näillä yrityskaupoilla sekä maantieteellistä toiminta-aluettamme että palveluvalikoimaamme”, toteaa Interan osakas Janne Näränen.

Putkistohuuhtelu Oy PTV tarjoaa putkistojen kuvauksia, kuntokartoituksia ja puhdistuksia Uudellamaalla ja Etelä-Suomessa. Yrityksen liikevaihto on noin 1,5 miljoonaa euroa ja se työllistää n. 10 henkeä.

Vuoksen Teollisuuspuhdistus Oy on vahva paikallinen ympäristötekniikan huolto- ja puhdistuspalveluyritys Etelä-Karjalan alueella. Yrityksen liikevaihto on noin 2 miljoonaa euroa ja se työllistää n. 10 henkeä.

RMS-Ympäristöpalvelut Oy tarjoaa ympäristötekniikan huolto- ja puhdistuspalveluita Etelä-Suomen alueella ja on myös merkittävä toimija öljyisten vesien käsittelyssä. Yrityksen liikevaihto on noin 2 miljoonaa euroa ja se työllistää n. 10 henkeä.

Seppo Lehtola Oy on rakennusten purkamiseen erikoistunut yritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla ja muualla Etelä-Suomessa. Yrityksen liikevaihto on noin 1,5 miljoonaa euroa ja se työllistää n. 10 henkeä.

Lisätietoja:

Osakas, Janne Näränen, Intera Equity Partners Oy, puh. 050 566 4869, janne.naranen@interapartners.fi