Galena Pharma

Galena Pharma on johtava suomalainen lääkkeiden, lääkinnällisten laitteiden, ravintolisien ja kosmeettisten valmisteiden tuotekehitykseen, valmistukseen sekä tukipalveluihin erikoistunut yhtiö. Galenalla on laaja-alaiset valmistuskyvykkyydet eri tuotemuodoissa, kuten tabletit, kapselit, geelit, suihkeet ja haavapuhdisteet. Tukipalveluissa Galena palvelee asiakkaitaan myyntilupa- ja rekisteröintiasioiden sekä jälkivalvonnan parissa.

Galena tarjoaa kattavaa palvelukonseptiaan pääasiassa suomalaisille ja ulkomaalaisille, lääkkeitä ja terveystuotteita apteekkijakelussa myyville yhtiöille. Vuosien mittaan Galena Pharma on strategisilla tutkimus- ja kehitysinvestoinneilla erikoistunut lääkinnällisten laitteiden koko elinkaareen, saavuttaen yhtenä ensimmäisistä yrityksistä Euroopassa MDR-sertifioinnin vuonna 2022 sekä muita korkean tason valmistuskyvykkyyksistä kertovia arvostettuja lääketeollisuuden ja kosmetiikan alan sertifiointeja.

Intera liittyi yhtiön omistajakumppaniksi vuonna 2021. Kumppanuuden tavoitteena on kasvun lisäksi erityisesti Galena Pharman kansainvälistymistavoitteiden tukeminen. Tavoitteena on kehittää yhtiötä vastuullisten ja kestävien toimintatapojen kautta globaaliksi tuotekehitys- ja valmistuskumppaniksi, jolla on luotettava brändi ja edelläkävijämaine etenkin lääkinnällisten laitteiden saralla.

Galena Pharma on perustettu vuonna 1996 ja yhtiön toimitilat sijaitsevat Kuopiossa. Yhtiö keskittyy noin 50 työntekijänsä voimin EU:n, MENA:n ja Aasian markkinoille.

 

Intera to support the internationalisation and growth of Galena Pharma

Intera invests in pharmaceutical contract development and manufacturing company Galena Pharma. As a new co-owner, Intera will support Galena Pharma’s growth and internationalisation targets.

Galena Pharma is a leading Finnish contract manufacturer focused on developing and manufacturing pharmaceuticals, medical devices and nutritional supplements while offering other related support services. Galena Pharma mostly sells its products to companies that sell pharmaceuticals and healthcare products in Finland and other countries. The company’s revenue in 2020 was over 7 million euros and it employs around 40 people. www.galena.fi

Press release 7.1.2021

Intera vauhdittamaan Galena Pharman kansainvälistymistä ja kasvua

Intera sijoittaa lääkkeitä ja terveystuotteita valmistavaan Galena Pharmaan. Interan mukaantulolla halutaan kasvun lisäksi vahvistaa erityisesti Galena Pharman kansainvälistymistavoitteita.

Galena Pharma on Suomalainen johtava sopimusvalmistaja, joka on erikoistunut lääkkeiden, lääkinnällisten laitteiden ja ravintolisien tuotekehitykseen, valmistukseen sekä niiden tukipalveluihin. Galena Pharma myy tuotteitaan lähinnä suomalaisille sekä ulkomaalaisille lääkkeitä ja terveystuotteita myyville yhtiöille. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2020 yli 7 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 40 henkilöä. www.galena.fi

Lehdistötiedote 7.1.2021