Galena Pharma

Galena Pharma on Suomalainen johtava sopimusvalmistaja, joka on erikoistunut lääkkeiden, lääkinnällisten laitteiden ja ravintolisien tuotekehitykseen, valmistukseen sekä niiden tukipalveluihin. Galena Pharma myy tuotteitaan lähinnä suomalaisille sekä ulkomaalaisille lääkkeitä ja terveystuotteita myyville yhtiöille. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2020 yli 7 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 40 henkilöä.

 

Intera to support the internationalisation and growth of Galena Pharma

Intera invests in pharmaceutical contract development and manufacturing company Galena Pharma. As a new co-owner, Intera will support Galena Pharma’s growth and internationalisation targets.

Galena Pharma is a leading Finnish contract manufacturer focused on developing and manufacturing pharmaceuticals, medical devices and nutritional supplements while offering other related support services. Galena Pharma mostly sells its products to companies that sell pharmaceuticals and healthcare products in Finland and other countries. The company’s revenue in 2020 was over 7 million euros and it employs around 40 people. www.galena.fi

Press release 7.1.2021

Intera vauhdittamaan Galena Pharman kansainvälistymistä ja kasvua

Intera sijoittaa lääkkeitä ja terveystuotteita valmistavaan Galena Pharmaan. Interan mukaantulolla halutaan kasvun lisäksi vahvistaa erityisesti Galena Pharman kansainvälistymistavoitteita.

Galena Pharma on Suomalainen johtava sopimusvalmistaja, joka on erikoistunut lääkkeiden, lääkinnällisten laitteiden ja ravintolisien tuotekehitykseen, valmistukseen sekä niiden tukipalveluihin. Galena Pharma myy tuotteitaan lähinnä suomalaisille sekä ulkomaalaisille lääkkeitä ja terveystuotteita myyville yhtiöille. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2020 yli 7 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 40 henkilöä. www.galena.fi

Lehdistötiedote 7.1.2021