Intera sijoittaa Tilipalvelu Rantalaiseen

Intera sijoittaa Tilipalvelu Rantalaiseen, joka palvelee suomalaisia yrityksiä, yhteisöjä ja muita organisaatioita niiden taloushallinnon tarpeissa. Yhteisenä tavoitteena Rantalaisen perheen ja yhtiön johdon kanssa on kasvattaa konsernin liikevaihto 100 miljoonaan euroon.

Rantalaisen historia on alkanut yhden naisen yrityksestä vuonna 1972. Tähän mennessä yli 150 tilitoimistoa on liittynyt Rantalainen-konserniin ja viime vuonna liikevaihto oli 42 miljoonaa euroa.

Lehdistötiedote 28.05.2018

 

Intera invests in Rantalainen Accounting Services

Intera invests in Rantalainen Accounting Services. Rantalainen provides financial administration services to companies, associations and other organisations in Finland. Over the coming five years, the company targets to grow and to generate net sales of EUR 100 million

Rantalainen was founded in 1972 as one-woman company. Today over 150 accounting firms have joined the Rantalainen group, and in 2017 it generated net sales of EUR 42 million.

Press release 28.5.2018

 

Roima Intelligence

Roima Intelligence on vahvasti kasvava ohjelmistoalan yritys, jonka missiona on auttaa asiakkaitaan saavuttamaan kestäviä tuloksia digitalisaation avulla. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen tuotannonohjauksen, toimitusketjun- ja logistiikan ohjauksen sekä tuotehallinnan ratkaisuja. Euroopan teollisuus elää digitaalisessa murroksessa, joka muuttaa kilpailukenttää ja toimintaympäristöä. Vastaamalla asiakkaidensa tarpeisiin, Roima on lyhyessä ajassa noussut johtavien suomalaisten ja kansainvälisten yritysten avainkumppaniksi teollisuuden ohjelmistoratkaisuissa ja kilpailukyvyn vahvistamisessa.

Roima Intelligence perustettiin vuonna 2014 vastaamaan valmistavan teollisuuden monipuolisiin ja muuttuviin tarpeisiin. Yhtiön tavoitteena on olla kansainvälinen johtava ohjelmistoyhtiö, jolla on omien tuotteidensa ja asiantuntijoidensa myötä laaja näkemys ja kyky toteuttaa toimitusketjun suunnittelua ja automaatiota, älykkäitä tehdasratkaisuja, tuotteen elinkaaren hallintaa sekä toiminnanohjausta.

Intera lähti mukaan Roiman kasvutaipaleelle sijoittajana vuonna 2018 tukeakseen yhtiön kasvua ja kansainvälistymistä. Roima onkin ollut vahvalla kasvun ja kansainvälistymisen polulla ja on tänään Pohjoismainen johtava toimija alallaan. Yhtiön tulevaisuus näyttää valoisalta, sillä digitalisaatio, automaatio ja tuotannon vastuullisuuden kasvava merkitys luovat vahvan pohjan Roiman kehitykselle myös jatkossa.