Intera Partners vahvistaa henkilöstöjohtamisen osaamistaan – Pii Raulo Operating Partneriksi

19.01.2022

Intera Partners haluaa tukea portfolioyhtiöidensä kasvua ja kansainvälistymistä entistä vahvemmin henkilöstöjohtamiseen liittyvällä osaamisella. Tavoitetta tukeakseen Intera on nimittänyt 18.1.2022 alkaen Operating Partneriksi Pii Raulon.

Pii siirtyy Interalle YIT:n henkilöstöjohtajan ja johtoryhmän jäsenen paikalta. Hänellä on laaja kokemus henkilöstöasioiden johtamisesta vaativissa muutostilanteissa sekä yritysjärjestelyistä, avainhenkilörekrytoinneista, henkilöstön kehittämisestä ja terveys- ja turvallisuusasioista. Ennen YIT:tä Pii työskenteli McKinseyllä.

”Näemme Interassa aitiopaikalta, kuinka tärkeää kasvuyhtiöissä on varhaisesta vaiheesta alkaen avainhenkilöiden tunnistaminen, vastuullisten toimintamallien ja yhtiöiden identiteetin rakentaminen sekä osaamisen kehittäminen. Pii on arvokas lisä tiimiimme, sillä hänellä on näistä asioista pitkä kokemus. Uskomme, että Pii pystyy nopeasti soveltamaan osaamistaan meillä ja siten vahvistaa entisestään kykyämme tukea yritystemme kasvua”, Intera Partnersin toimitusjohtaja Jokke Paananen sanoo.

 

Intera on suomalainen pääomasijoittaja, joka keskittyy yritysten kasvuun ja kansainvälistymiseen. Intera hallinnoi kolmea aktiivista rahastoa, joiden pääomien yhteismäärä on 785 miljoonaa euroa. Rahastoissa on yhteensä 11 portfolioyhtiötä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on 1,1 miljardia euroa ja jotka työllistävät tällä hetkellä yhteensä 12 000 henkilöä.