Interan omistama Stella Care Oy myy Stella Kotipalvelut Oy

20.12.2021

Stella Kotipalvelut Oy on kodinhoitopalveluihin erikoistunut yritys, jonka liikevaihto vuonna 2020 oli 24 miljoonaa euroa. Yhtiön liiketoiminta on kasvanut voimakkaasti viimeisten vuosien aikana, ja se on noussut yhdeksi alan johtavista toimijoista kotihoidossa ja henkilökohtaisessa avustamisessa.

Vaativiin terveydenhuollon liikkuviin palveluihin erikoistunut, suomalaisomisteinen 9Lives ostaa Stella Kotipalvelut Oy:n koko osakekannan ja yhtiöiden toiminnot yhdistetään täysimittaisesti vuoden 2022 aikana. Kaupan myötä Intera Fund II Ky:n omistamaan Stella Careen ei jää enää operatiivista liiketoimintaa, sillä yhtiö oli jo aiemmin irtautunut muista liiketoiminnoistaan.

Stella Kotipalvelut syntyi vuonna 2014, kun Interan johdolla terveyspalveluja tarjoavan Doctagon Oy:n kotiin tuotettavat palvelut sekä kotisiivouspalveluyhtiö Kodinavux Oy yhdistyivät Stella Kotipalvelut Oy:ksi. Yhtiön tavoitteena oli nousta kotipalveluiden suunnannäyttäjäksi ja edelläkävijäksi. Stella Kotipalveluiden tarina on jatkunut asiakaslähtöisenä kasvuna yritysostojen ja vahvan orgaanisen kasvun myötä. Nykyään Stella työllistää noin 1600 terveydenhoidon ja henkilökohtaisen avun ammattilaista, jotka siirtyvät 9Livesin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

www.stella.fi

 

Lehdistötiedote 20.12.2021