Intera Partners laajenee Ruotsissa ja vahvistaa osaamistaan teknologiasektorilla

11.10.2023

Pienten ja keskisuurten yritysten kasvattamiseen ja kansainvälistämiseen keskittynyt pääomasijoittaja Intera Partners on aloittanut toiminnan Ruotsissa avaamalla toimiston Tukholmaan. Cecilia Waldehorn on aloittanut osakkaana Interan Tukholman toimistolla. Lisäksi Andreas Holmberg on aloittanut osakkaana Interan tiimissä Helsingissä vahvistaen Interan osaamista teknologia- ja palvelusektorin sijoituksissa.  

Interan tiimi on auttanut kohdeyhtiöitään kasvamaan Pohjoismaissa jo yli vuosikymmenen ajan, ja suurin osa Interan kohdeyhtiöistä on kasvanut kansainvälisesti Interan omistuksen aikana. Esimerkiksi Kamux, Midagon, PHM, Rantalainen, Renta, Roima ja Sitowise ovat Interan kanssa kasvattaneet liiketoimintaansa menestyksekkäästi Ruotsiin ja muihin maihin. Tukholman toimisto vahvistaa entisestään Interan kykyä auttaa yhtiöitään kasvamaan Pohjoismaissa. 

”Osakkaan rekrytoiminen Ruotsiin ja Tukholman toimiston avaaminen on Interalle luonnollinen seuraava askel. Cecilian myötä kykymme sijoittaa ruotsalaisiin yrityksiin ja tukea kohdeyhtiöidemme kasvua Pohjoismaissa vahvistuu entisestään”, kertoo Interan osakas Christoffer Zilliacus. 

Cecilia Waldehorn on työskennellyt vuodesta 2015 asti pääomasijoitusalalla pohjoismaisten pk-yritysten parissa, viimeksi Procuritaksella. Cecilia työskentelee tiiviisti osana Interan tiimiä, keskittyen niin uusiin sijoitusmahdollisuuksiin kuin Interan nykyisten sijoitusten kansainvälistymisen tukemiseen.  

”Olen iloinen päästessäni kehittämään Interan uutta Ruotsin toimintaa yhdessä tiimin kanssa. Interan kasvuun keskittyvä sijoitusstrategia ja saavutukset ovat tehneet minuun vaikutuksen, ja olen innolla mukana rakentamassa vahvaa jalansijaa Ruotsissa”, Cecilia kertoo. 

Andreas Holmberg liittyy Interan tiimiin Helsingissä kansainvälisestä pääomasijoitusyhtiö Permirasta, jossa hän vietti viimeiset kymmenen vuotta keskittyen Pohjoismaihin ja teknologiasektoriin.  

”Interan tiimi ja saavutukset ovat inspiroivia ja olen innoissani voidessani hyödyntää Interan vakiintunutta asemaa uusien teknologiavetoisten mahdollisuuksien löytämiseen Pohjoismaista”, Andreas sanoo.  

”Cecilia ja Andreas ovat arvokas lisä tiimiimme. Heidän avullaan olemme yhä vahvempi kumppani pohjoismaisille yrittäjille, jotka haluavat kasvattaa ja kehittää liiketoimintaansa”, kertoo Interan toimitusjohtaja Juhana Kallio. 

 

Lisätietoja: 

Juhana Kallio
toimitusjohtaja, Intera Partners
juhana.kallio@interapartners.com

Christoffer Zilliacus
osakas, Intera Partners
christoffer.zilliacus@interapartners.com 

Cecilia Waldehorn
osakas, Intera Partners
cecilia.waldehorn@interapartners.com 

Andreas Holmberg
osakas, Intera Partners
andreas.holmberg@interapartners.com 

 

Intera Partners on pääomasijoittaja, joka keskittyy suomalaisten ja ruotsalaisten yritysten kasvattamiseen ja kansainvälistämiseen. Intera hallinnoi kahta aktiivista rahastoa, joiden pääomien yhteismäärä on 585 miljoonaa euroa. Rahastoissa on yhteensä 11 portfolioyhtiötä, jotka työllistävät tällä hetkellä yhteensä yli 11 000 henkilöä ja joiden yhteenlaskettu liikevaihto on arviolta 1,1 miljardia euroa.