PHM Group

PHM Group on paikallinen ja ketterä johtava pohjoismainen kiinteistöpalvelukonserni, jonka tavoitteena on pitää huolta asuinympäristöstä ja lisätä näin ihmisten hyvinvointia. Yhtiö tarjoaa monipuolisen valikoiman kiinteistöjen käyttöön ja ylläpitoon liittyviä palveluita. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yhtiöistä, jotka palvelevat asiakkaiden lähellä, heidän tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen.

Intera Partners liittyi mukaan PHM Groupin kasvutarinaan vuonna 2018 enemmistöomistajana. Interan mukaantulon myötä yhtiö on kasvanut nopeasti ja laajentanut toimintaansa lukuisiin uusiin kaupunkeihin Suomessa sekä laajentunut Ruotsiin. Maaliskuussa 2020 norjalainen pääomasijoittaja Norvestor osti PHM Groupista enemmistön Interalta ja samana vuonna PHM Group ja Kotikatu yhdistyivät muodostaen Pohjoismaiden johtavan kiinteistöpalveluyrityksen. Intera on edelleen mukana tukemassa PHM Groupin menestystarinaa vähemmistöomistajana.

PHM Groupin toiminta-alue kattaa koko Suomen, jonka lisäksi yhtiö on laajentunut Ruotsiin, Norjaan, Saksaan ja Tanskaan. Yhtiön laaja asiakaskunta koostuu sekä asuin- että toimitila-asiakkaista yksityisellä ja julkisella sektorilla.

Lue lisääPiilota

Liittyvät uutiset

PHM Group ja Kotikatu yhdistyvät johtavaksi pohjoismaiseksi kiinteistöpalveluyritykseksi

10.06.2020

Interan sekä Norvestorin hallinnoimien rahastojen omistama PHM Group (“PHM”) on allekirjoittanut sopimuksen Kotikatu Holding Oy:n (“Kotikatu”) ostamisesta. Kotikatu on PHM:n...

Lue lisää

Norvestor sijoittaa PHM Groupiin

11.03.2020

Intera Fund III Ky on sopinut kaupasta, jossa se myy osan omistuksestaan portfolioyhtiö PHM Groupista Norvestorin hallinnoimalle rahastolle. Norvestor on...

Lue lisää