Oiva Isännöinti

Oiva isännöinti on uuden ajan isännöintiyhtiö, joka huolehtii asiakkaidensa kiinteistöistä digitaalisia palveluita hyödyntäen. Yhtiön tavoitteena on helpottaa kiinteistönomistajien arkea ja pitää hyvää huolta asiakkaiden kiinteistöjen arvonkehityksestä.

Oiva Isännöinti muodostui kesällä 2021 Interan johdolla, kun Avara Isännöinti ja Provia Isännöinti yhdistivät voimansa ja muodostivat Suomeen uuden isännöintialan toimijan. Yhtiö syntyi halusta tuottaa paikallisia isännöinnin ja kiinteistöjohtamisen palveluita avoimuutta vaalien ja moderneja työkaluja hyödyntäen. Oiva tähtää isännöintialan markkinajohtajaksi ja kasvaa muun muassa useiden yrityskauppojen kautta.

Oiva Isännöintiin liittyneet yritykset ovat laadukkaita, yrittäjähenkisiä ja oman alueensa johtavia toimijoita. Yhtiö tarjoaa palveluita sekä taloyhtiöille että B2B-asiakkaille. Oivalla on kattava toimistoverkosto, ja se palvelee asiakkaitaan ympäri Suomen.

Liittyvät uutiset

Interan omistama uusi isännöintiyhtiö tunnetaan jatkossa nimellä Oiva Isännöinti

09.12.2021

Intera muodosti uuden isännöintiyhtiön, kun Avara Isännöinti ja Provia Isännöinti siirtyivät yhteiseen omistukseen kesällä 2021. Jatkossa tämä uusi yhtiö toimii...

Lue lisää

Intera muodostaa uuden isännöintiyhtiön sijoittamalla Avara Isännöintiin ja Provia Isännöintiin

10.08.2021

Isännöintialalla on tapahtunut merkittävä yritysjärjestely, kun Avara Isännöinti Oy ja Provia Isännöinti Oy yhdistävät voimansa ja muodostavat Suomeen uuden johtavan...

Lue lisää