Intera muodostaa uuden isännöintiyhtiön sijoittamalla Avara Isännöintiin ja Provia Isännöintiin

10.08.2021

Isännöintialalla on tapahtunut merkittävä yritysjärjestely, kun Avara Isännöinti Oy ja Provia Isännöinti Oy yhdistävät voimansa ja muodostavat Suomeen uuden johtavan isännöintialan toimijan. Uudesta yhtiöstä tulee yrityskaupan myötä yksi Suomen suurimmista isännöintialan toimijoista, joka pystyy haastamaan toimialan vakiintuneet suuret yhtiöt. Yhdistyminen mahdollistaa yhtiön voimakkaan kasvattamisen sekä avaa uusia mahdollisuuksia kehittää alan toimintaa. Molempien yhtiöiden avainhenkilöt jatkavat yhtiössä keskeisissä tehtävissä järjestelyn jälkeen, eikä järjestelyllä ole vaikutusta olemassa oleviin asiakassopimuksiin.

”Olemme tyytyväisiä, että pääsemme tämän järjestelyn myötä uudistamaan Suomen isännöintitoimialaa. Avara Isännöinti ja Provia Isännöinti ovat toimialan hyvämaineisimpia yrityksiä, joiden henkilökunnan tekemälle hyvälle työlle voimme lähteä rakentamaan tulevaa kehitystä ja kasvua. Uuden yhtiön toiminnan lähtökohtana on ensiluokkainen asiakaspalvelu, digitaalisten järjestelmien hyödyntäminen sekä vastuullinen ja läpinäkyvä toiminta”, kertoo Intera Partnersin osakas Arjo Laukia.

Avara Isännöinti on useammalla paikkakunnalla toimiva isännöintiyritys, joka keskittyy B2B-asiakkaisiin. Sen liikevaihto on noin 4 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 40 henkilöä (https://www.avara.fi/isannointi). Provia Isännöinti on pääkaupunkiseudulla toimiva taloyhtiöasiakkaita palveleva isännöintiyritys. Sen liikevaihto on noin 6 miljoonaa euroa, ja sillä on noin 50 työtekijää (https://provia.fi).

 

Lehdistötiedote 10.08.2021