Rakennustoimisto KI-VI Oy liittyy Consti Yhtiöihin

08.03.2010

Suomen johtava korjausrakentamisen palveluihin keskittyvä Consti Yhtiöt ostaa Rakennustoimisto KI-VI Oy:n Lahdesta. Kauppojen jälkeen Consti Yhtiöiden liikevaihto (pro forma) yltää noin 120 miljoonaan euroon ja henkilöstön määrä nousee yli 500:aan.

Rakennustoimisto KI-VI on Lahden seudulla toimiva perinteinen rakennusurakointiyritys, joka on toiminut sekä uudis- että korjausrakennuspuolella. Rakennustoimisto KI-VI:n viimeisimpiä kohteita ovat mm. Salpakankaan Seurakuntakeskus Hollolassa sekä Kumpeli Spa Heinolassa. Vuonna 2009 Rakennustoimisto KI-VI:n liikevaihto oli noin seitsemän miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 26.

Sakari Kilponen jatkaa Rakennustoimisto KI-VI:n toimitusjohtajana. ”Lahden seudun markkinoilla on kysyntää korjausrakentamiseen painottuneelle kokonaispalveluyritykselle. Yhdistyminen Constiin mahdollistaa kokonaisratkaisujen tarjoamisen nyt paremmin myös Lahden talousalueelle.” sanoo toimitusjohtaja Kilponen.

”Olemme erittäin tyytyväisiä Rakennustoimisto KI-VI:n päätökseen liittyä Constiin. Tavoitteenamme on suurimmat kasvukeskukset kattava palveluverkosto, jota Rakennustoimisto KI-VI:n liittyminen vahvistaa Lahden talousalueella.” toteaa Consti Yhtiöiden toimitusjohtaja Antti Korkeela.

Lisätietoja:

Erkki Norvio, Consti Yhtiöt, hallituksen puheenjohtaja, puh: +358 400 410 977
Janne Näränen, Intera Equity Partners, puh: +358 50 566 4869