Consti Yhtiöt laajenee Turun seudulle; Perinteikäs Rakennus-Lundén Oy liittyy Consti Yhtiöihin

03.05.2010

Yksi tunnetuimmista turkulaisista rakennusliikkeistä, Rakennus-Lundén Oy, on siirtynyt Consti Yhtiöt Oy:n omistukseen. Rakennus-Lundénin myötä Constissa on mukana jo kahdeksan oman alansa ja alueensa luotettua osaajaa. Consti Yhtiöiden pro forma liikevaihto ylittää 120 miljoonaa euroa, henkilöstömäärän ollessa yli 500. Rakennus-Lundénin toimitusjohtajana jatkaa Janne Lundén.

Rakennus-Lundén on aina keskittynyt vahvasti korjausrakentamiseen. Huomattavia kohteita ovat mm. Kop-Kolmion ja Turun Sanomien pääkonttorin saneeraukset Turun keskustassa. Rakennus-Lundénin liikevaihto kohosi 9 miljoonaan euroon vuonna 2009 25 ammattilaisen voimin. Yrityksen perusti Jussi Lundén vuonna 1973. – Elämäntyönsä yrityksessä tehnyt rakennusneuvos Jussi Lundén seuraa tyytyväisenä yrityksemme laajentumissuunnitelmia, sanoo Janne Lundén.

Rakennus-Lundén Oy jatkaa nykyistä toimintaansa Constin taustavoimilla vahvistettuna. Yhdistyminen Constiin luo myös uusia ja laajempia mahdollisuuksia henkilöstölle. Itse jatkan Rakennus-Lundén Oy:n toimitusjohtajana ja yhtenä Consti Yhtiöiden omistajista, vahvistaa Janne Lundén.

Consti on juuri oikea partneri kaltaisellemme perheyritykselle. Heillä on hyvä kasvu- ja kehitysvisio. Yritysoston kautta voimme palvella omia asiakkaitamme ja kehittää toimintaamme entistä monipuolisemmin, Janne Lundén sanoo.

Olemme erittäin tyytyväisiä, että Rakennus-Lundén liittyy meihin. Luomme suurimmat kasvukeskukset kattavan palveluverkoston, jossa Turun talousalue on yksi tärkeimpiä. Keskittymisen etu on se, että asiakas voi ostaa meiltä suurenkin korjausurakan usean hajautetun toimijan sijaan, toteaa Consti Yhtiöiden toimitusjohtaja Antti Korkeela.

Lisätietoja:

Erkki Norvio, Consti Yhtiöt, hallituksen puheenjohtaja, puh: +358 400 410 977
Janne Näränen, Intera Equity Partners, puh: +358 50 566 4869