ISS Security uudistui – Prevent 360 keskittyy ennaltaehkäisemään asiakkaidensa riskejä

16.03.2017

Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia turvallisuusalan palveluita ja yhdistää ammattitaitoisen vartioinnin turvatekniikkaan ja digitaalisuuden uusimpiin mahdollisuuksiin. Prevent 360 näkee, että turvallisuusalan tulevaisuus on ennen kaikkea riskien ennaltaehkäisyä.

Vuodenvaihteessa Intera Partnersin hallinnoimat rahastot ostivat ISS Security Oy:n tukeakseen yrityksen kehitystä turvallisuusalan edelläkävijäksi. Tästä syntyi Prevent 360, joka tarjoaa asiakkailleen laaja-alaisesti turvallisuuspalveluita ja tarkastelee asiakkaidensa turvallisuutta kokonaisuutena. Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy on merkittävä alan toimija, joka työllistää 1400 alan ammattilaista ja sen liikevaihto oli vuonna 2016 n. 67 milj.€.

”Ennaltaehkäisemällä riskejä haluamme turvata asiakkaidemme liiketoiminnan häiriöttömyyden. Otamme huomioon asiakkaidemme liiketoiminnan luonteen ja tarjoamme heille räätälöityjä ratkaisuja. Tämä joustavuus on yksi merkittävä kilpailutekijä”, kertoo toimitusjohtaja Juha Savolainen.

Turvallisuusala tarvitsee suunnannäyttäjiä vastaamaan tulevaisuuden turvallisuusriskeihin. Prevent 360 uskoo, että yhdistämällä asiantuntijuuden, modernin teknologian sekä alan parhaat ammattilaiset saumattomaksi kokonaisuudeksi, voidaan nykyiset ja tulevaisuuden turvallisuusriskit ennakoida ja ennaltaehkäistä.

”Prevent 360 on kotimainen yhtiö, joka ymmärtää suomalaisten yritysten tarpeet. Painotamme proaktiivisuutta ja ammattilaistemme tueksi hyödynnämme työssämme uusimpia digitaalisia työkaluja päästäksemme parhaaseen lopputulokseen”, lisää Savolainen.

 

Lisätietoja:

Juha Savolainen
Toimitusjohtaja
puh. +358 40 5327153
juha.savolainen@prevent360.fi

Petteri Saarinen
Hallituksen puheenjohtaja
puh. +358 40 526 7466
petteri.saarinen@prevent360.fi