Intera tukemaan Rototecin kasvua ja kansainvälistymistä

11.07.2014

Nopeasti kasvanut maalämpöporauksen pohjoismainen markkinajohtaja Rototec ottaa Interan mukaan tukemaan yrityksen kehittämistä. Intera Fund II Ky:stä tulee Rototec Holding AB:n enemmistöomistaja yrityksen perustajien ja avainhenkilöiden jatkaessa merkittävinä vähemmistöomistajina.

”Halusimme varmistaa, että meillä on riittävät resurssit Rototecin kehittämiseen myös jatkossa”, Rototecin toimitusjohtaja Mikko Ojanne kertoo. ”Interasta löysimme kumppanin, jolla on vahva kokemus yrittäjien kanssa toimimisesta ja työkalut kansainvälisen kasvun tukemiseen.”

Maalämpömarkkinan kehitystä ajaa sen kustannus- ja energiatehokkuus. Maalämpöä käytetään pientalojen lisäksi yhä enemmän myös suurempien rakennusten kuten kerrostalojen, rivitalojen, toimisto- ja laitosrakennusten sekä liikekiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisuna.

”Rototec on alansa edelläkävijä, jonka kokenut organisaatio ja markkinoiden ylivoimaisesti kattavin porauslaitteistokanta mahdollistavat joustavat ja luotettavat ratkaisut niin pientalojen kuin suurtenkin rakennusten maalämpöjärjestelmissä”, toteaa Interan toimitusjohtaja Jokke Paananen. ”Uskomme, että uusiutuvana ja puhtaana energiana maalämmöllä tulee jatkossakin olemaan tärkeä rooli lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmänä.”

Lisätietoja:
Mikko Ojanne, Rototec, toimitusjohtaja, +46 70 95 21 481, mikko.ojanne@rototec.net
Jokke Paananen, Intera Partners, toimitusjohtaja, +358 50 300 3737, jokke.paananen@interapartners.fi

Rototec tuottaa geoenergian kokonaisratkaisuja, sisältäen termisen vastetestin (TRT), geoenergiakentän suunnittelun ja energiaporauksen kokonaispalvelun maalämpöpumppujärjestelmille. Rototec tarjoaa korkealaatuisia, kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä uusiutuvan energian ratkaisuja yksityisasiakkaille, yrityksille, rakennusliikkeille ja julkiselle sektorille. Rototecin liikevaihto vuonna 2013 oli 22 miljoonaa euroa. Lisätietoja: www.rototec.se, www.rototec.fi, www.rototec.no