Intera sijoittaa HopLopiin

07.10.2015

Suomen johtava liikuntaseikkailupuistoketju HopLop Oy jatkaa kasvuaan pääomasijoittaja Intera Partnersin tukemana. Interan mukaantulo vahvistaa entisestään HopLopin kilpailukykyä ja markkina-asemaa sekä mahdollistaa uusien seikkailupuistojen avaamisen lähivuosina. HopLop käynnisti Suomessa koko sisäseikkailupuistotoimialan vuonna 2006, jolloin avattiin ketjun ensimmäinen puisto Vantaalla. Toimintavuosiensa aikana lapsiperheiden suosikkikohteeksi noussut HopLop on kasvanut alansa johtavaksi 18 sisäseikkailupuiston ketjuksi. Tänään HopLop-puistot tarjoavat lapsille ja koko perheelle monipuolisia liikunta-aktiviteetteja ja seikkailuelämyksiä sekä muita aktiviteetteja, kuten syntymäpäiväjuhlien viettoa. HopLop on tavallisten perheiden arkeen kuuluva toimija.

”Interan mukaantulo on tärkeä edistysaskel yrityksellemme. Yhtenä HopLopin perustajajäsenistä ja yrittäjänä olen koko yrityksemme puolesta tyytyväinen, että voimme jatkossa kehittää liiketoimintaamme tehokkaammin sekä vahvistaa kilpailukykyämme ja asemaamme entisestään. Suomen kasvun lisäksi voimme nyt selvittää mahdollisuuksiamme kasvaa myös kansainvälisesti”, toteaa HopLopin toimitusjohtaja Tomi Pulkki.

Uusia liikuntaseikkailupuistoja Suomeen lähivuosina

HopLop jatkaa laajentumistaan Suomessa ja avaa useita uusia liikuntaseikkailupuistoja lähivuosien aikana eri paikkakunnille. Heinäkuussa avattiin Vaasan HopLop ja seuraava HopLop avataan Turun Länsikeskuksessa 13.10.

”Meillä on runsaasti kasvupotentiaalia kotimaan markkinoilla. Seikkailupuistomme ja toimintaideamme koskettavat kaikkia suomalaisia lapsiperheitä: saada lapset liikkumaan ja nauttimaan liikkumisesta leikin ja seikkailun varjolla”, jatkaa Pulkki.

”HopLop on Suomessa oman toimialansa markkinajohtaja, jolla on kokenut johto, toimiva konsepti ja vahva brändi. HopLopin skaalautuva liiketoimintamalli mahdollistaa voimakkaasti kiihtyvän kasvun tulevina vuosina”, kertoo Interan Janne Näränen. ”Uskomme, että lasten aktiivista liikuntaa tarjoavilla palveluilla tulee jatkossakin olemaan tärkeä rooli osana suomalaisten perheiden elämää.”

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Tomi Pulkki, HopLop Oy, puh. 046 850 1712
tomi.pulkki@hoplop.fi

Osakas Janne Näränen, Intera Partners Oy, puh. 050 566 4869
janne.naranen@interapartners.fi

HopLop Oy
HopLop Oy on Suomen johtava lasten liikunnallinen seikkailupuistoketju. Ensimmäinen HopLop avattiin Vantaan Retail-Parkissa keväällä 2006. Tällä hetkellä HopLoppeja on yhteensä 18, ja ne sijaitsevat Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Keravalla, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Lempäälän Ideaparkissa, Oulussa, Porissa, Porvoossa, Riihimäellä, Rovaniemellä, Tampereella, Turussa, Vaasassa ja Vantaalla. www.hoplop.fi