Delete Group rekrytoi Ruotsin toiminnoilleen toimitusjohtajan ja talousjohtajan

16.01.2013

Pohjoismaissa toimiva ympäristöpalveluyritys Delete Group Oy julkisti 3.1.2013 ruotsalaisen ABRAB Industri & Byggservice AB:n yrityskaupan. Nyt Delete vahvistaa lisää toimintojaan Ruotsissa rekrytoimalla Delete Sweden AB:n toimitusjohtajaksi Christer Gyllengahmin ja talousjohtajaksi Hans Nordlöfin.

Christer Gyllengahm aloittaa Delete Sweden AB:n toimitusjohtajana 15.1.2013. Hän on aiemmat kahdeksan vuotta toiminut Ruotsin johtavan ja nopeasti kasvavan kaivosalan yrityksen, Bergteametin toimitusjohtajana sekä tätä ennen Kuusakoski Recyclingin palveluksessa.

– Deleten kasvustrategiaa Ruotsissa päästään toteuttamaan tehokkaammin Christer Gyllengahmin ja Hans Nordlöfin avulla. Kasvu on heille tuttua ja saamme joukkoomme kaksi ympäristöalan rautaista ammattilaista lisää, arvioi Delete Group Oy:n toimitusjohtaja Jussi Niemelä.

– Odotan kovasti, että pääsen aloittamaan uudessa tehtävässäni. Delete on mielenkiintoinen yritys, jolla on selkeä strategia kasvaa nopeasti Pohjois-Ruotsissa, entistäkin tärkeämmässä roolissa olevien ympäristöpalveluiden alalla. Tavattuani Deleten johdon ja tutustuttuani Deleten tulevaisuudensuunnitelmiin, tuntuu hienolta olla osa Deleten Pohjoismaista tiimiä, summaa Christer Gyllengahm.

Delete Sweden AB:n talousjohtajaksi on nimitetty Hans Nordlöf. Hans Nordlöf on toiminut Bergteametinin, Boliden Commercialin ja Kuusakoski Recyclingin talousjohtajana. Hän aloittaa tehtävässään keväällä 2013.

Lisätietoja:
Janne Näränen, partner, Intera Partners Oy, +358 50 566 4869, janne.naranen@interapartners.fi
Jussi Niemelä, toimitusjohtaja, Delete Group Oy, +358 400 462 696, jussi.niemela@delete.fi