Roima Intelligence

Roima Intelligence on vahvasti kasvava ohjelmistoalan yritys, jonka missiona on auttaa asiakkaitaan saavuttamaan kestäviä tuloksia digitalisaation avulla. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen tuotannonohjauksen, toimitusketjun- ja logistiikan ohjauksen sekä tuotehallinnan ratkaisuja. Euroopan teollisuus elää digitaalisessa murroksessa, joka muuttaa kilpailukenttää ja toimintaympäristöä. Vastaamalla asiakkaidensa tarpeisiin, Roima on lyhyessä ajassa noussut johtavien suomalaisten ja kansainvälisten yritysten avainkumppaniksi teollisuuden ohjelmistoratkaisuissa ja kilpailukyvyn vahvistamisessa.

Roima Intelligence perustettiin vuonna 2014 vastaamaan valmistavan teollisuuden monipuolisiin ja muuttuviin tarpeisiin. Yhtiön tavoitteena on olla kansainvälinen johtava ohjelmistoyhtiö, jolla on omien tuotteidensa ja asiantuntijoidensa myötä laaja näkemys ja kyky toteuttaa toimitusketjun suunnittelua ja automaatiota, älykkäitä tehdasratkaisuja, tuotteen elinkaaren hallintaa sekä toiminnanohjausta.

Intera lähti mukaan Roiman kasvutaipaleelle sijoittajana vuonna 2018 tukeakseen yhtiön kasvua ja kansainvälistymistä. Roima onkin ollut vahvalla kasvun ja kansainvälistymisen polulla ja on tänään Pohjoismainen johtava toimija alallaan. Yhtiön tulevaisuus näyttää valoisalta, sillä digitalisaatio, automaatio ja tuotannon vastuullisuuden kasvava merkitys luovat vahvan pohjan Roiman kehitykselle myös jatkossa.

 

Liittyvät uutiset

Intera vauhdittamaan Roiman kasvua ja kansainvälistymistä

24.04.2018

Euroopan teollisuus elää digitaalisessa murroksessa, joka muuttaa kilpailuasetelmia ja toimintaympäristöä. Roima on lyhyessä ajassa noussut johtavien suomalaisten ja kansainvälisten yritysten...

Lue lisää