Kreate

Kreate kuuluu Suomen johtaviin infrarakentajiin ja yhtiön keltamustissa riveissä työskentelee 370 infrarakentamisen ammattilaista. Pääkonttori sijaitsee Tuusulassa ja yhtiöllä on lisäksi toimipisteitä Tampereella, Lappeenrannassa, Joensuussa, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Oulussa ja Kouvolassa. Osakkuusyritys KFS Finland Oy:llä ja sen tytäryhtiöllä Sotkamon Porapaalu Oy:llä on lisäksi toimipiste Vantaalla. Kreate-konsernin pro forma -liikevaihto oli vuonna 2021 noin 240 miljoonaa euroa.

Kreate muodostui kolmen yrityskaupan kautta vuoden 2014 aikana, kun infrarakentamisen erikoisosaajat Fin-Seula, Kesälahden Maansiirto ja Insinööritoimisto S Rantala liittyivät osaksi kokonaisuutta. Vuonna 2017 osaksi konsernia tulivat Railtek-yhtiöt ja vuonna 2018 Varkauden Louhinta Oy:n liiketoiminta.

Kreaten arvoissa korostuvat suoraselkäisyys, mutkattomuus ja yrittäjähenkisyys. Merkittävä osa Kreaten toimihenkilöistä on myös Kreaten osaomistajia.

Yhtiö keskittyy infrarakentamisen pääurakointiin, mm. sillanrakentamisessa ja -korjaamisessa, ratarakentamisessa, väylärakentamisessa, pohja- ja betonirakentamisessa, kalliorakentamisessa sekä kiertotalous- ja ympäristöliiketoiminnassa. Lisäksi yhtiö on Suomen johtavia toimijoita vaativien geoteknisten töiden alueilla.

Infrarakentamisen markkinat ovat Suomessa vakaat ja tehokkailla toimijoilla on mahdollisuus kasvaa 6,7 mrd. euron kokonaismarkkinoiden kasvua nopeammin. Infrarakentamisen kokonaiskysyntää lisää yhdyskuntarakenteen kehittyminen ja infrastruktuurin kunnon heikkeneminen.

 

Lue lisääPiilota

Liittyvät uutiset

Intera on myynyt Kreate Group Oyj:n osakkeensa

06.09.2021

Intera Fund II Ky on myynyt 1,119,973 Kreate Group Oyj:n osaketta 3.9.2021. Tämä vastaa noin 12,5 prosenttia kaikista Kreate Group...

Lue lisää

Kreate listautui Helsingin pörssiin

23.02.2021

Suomen johtaviin infrarakentajiin kuuluva Kreate listautui menestyksekkäästi Helsingin pörssin pörssilistalle. Listautumisanti ylimerkittiin moninkertaisesti ja yhtiö sai ennätyksellisesti 18 600 uuttaa osakkeenomistajaa....

Lue lisää