Galena Pharma

Galena Pharma on johtava suomalainen lääkkeiden, lääkinnällisten laitteiden, ravintolisien ja kosmeettisten valmisteiden tuotekehitykseen, valmistukseen sekä tukipalveluihin erikoistunut yhtiö. Galenalla on laaja-alaiset valmistuskyvykkyydet eri tuotemuodoissa, kuten tabletit, kapselit, geelit, suihkeet ja haavapuhdisteet. Tukipalveluissa Galena palvelee asiakkaitaan myyntilupa- ja rekisteröintiasioiden sekä jälkivalvonnan parissa.

Galena tarjoaa kattavaa palvelukonseptiaan pääasiassa suomalaisille ja ulkomaalaisille, lääkkeitä ja terveystuotteita apteekkijakelussa myyville yhtiöille. Vuosien mittaan Galena Pharma on strategisilla tutkimus- ja kehitysinvestoinneilla erikoistunut lääkinnällisten laitteiden koko elinkaareen, saavuttaen yhtenä ensimmäisistä yrityksistä Euroopassa MDR-sertifioinnin vuonna 2022 sekä muita korkean tason valmistuskyvykkyyksistä kertovia arvostettuja lääketeollisuuden ja kosmetiikan alan sertifiointeja.

Intera liittyi yhtiön omistajakumppaniksi vuonna 2021. Kumppanuuden tavoitteena on kasvun lisäksi erityisesti Galena Pharman kansainvälistymistavoitteiden tukeminen. Tavoitteena on kehittää yhtiötä vastuullisten ja kestävien toimintatapojen kautta globaaliksi tuotekehitys- ja valmistuskumppaniksi, jolla on luotettava brändi ja edelläkävijämaine etenkin lääkinnällisten laitteiden saralla.

Galena Pharma on perustettu vuonna 1996 ja yhtiön toimitilat sijaitsevat Kuopiossa. Yhtiö keskittyy noin 50 työntekijänsä voimin EU:n, MENA:n ja Aasian markkinoille.

 

Liittyvät uutiset

Intera vauhdittamaan Galena Pharman kansainvälistymistä ja kasvua

07.01.2021

Intera sijoittaa lääkkeitä ja terveystuotteita valmistavaan Galena Pharmaan. Interan mukaantulolla halutaan kasvun lisäksi vahvistaa erityisesti Galena Pharman kansainvälistymistavoitteita. Galena Pharma...

Lue lisää