Evidensia

Evidensia perustettiin vuonna 2012, kun neljä Ruotsin vanhinta ja tunnetuinta eläinsairaalaa ja -klinikkaa yhdistivät voimansa. Nykyään Evidensia on Euroopan suurin eläinlääkäripalveluita tarjoava ketju.  Keväällä 2015 Evidensia osti Animagin, Suomen johtavan eläinlääkäriketjun, jonka Intera omisti aikaisemmin.

Evidensia panostaa korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen, ja tarjoaa markkinoiden parasta palvelua ja ammattitaitoista hoitoa. Konsernin tuote- ja palveluvalikoima kattaa eläinlääkäripalvelut, eläimen hyvinvointipalvelut, ruoka- ja lääketarvikkeet ja muut pieneläimille, lähinnä koirille ja kissoille suunnatut oheistuotteet. Lisäksi ketjuun kuuluu kattava verkosto hevossairaaloita Pohjoismaissa. Lemmikistä on tullut yhä tärkeämpi perheenjäsen ja näin ollen ammattitaitoisen ja laadukkaan eläinlääkäripalvelun kysyntä on kasvanut merkittävästi viime vuosien aikana.

 

Liittyvät uutiset

Intera myynyt osakkeensa Evidensiassa

09.06.2017

Intera Fund II Ky on myynyt kahden vuoden omistuksen jälkeen osakkeensa eläinlääketieteellisiä palveluja tarjoavasta Evidensia Djursjukvårdista. Evidensian pääomistaja EQT ilmoitti...

Lue lisää