Cervi

Cervi on suomalainen ilmanvaihtoon, puhtaaseen sisäilmaan ja jäähdytykseen erikoistunut yritys. Asiakkailleen Cervi tarjoaa laajasti kaikki ilmanvaihdon huoltamiseen, korjaamiseen ja saneeraamiseen tarvittavat palvelut. Lisäksi yhtiö huoltaa, korjaa ja valvoo kylmä- ja jäähdytyslaitteet. Cervi on Suomessa ainutlaatuinen yritys, jonka vahva fokus nimenomaan sisäilman laatuun, ilmanvaihtoon ja jäähdytykseen on tukenut yhtiön kasvutarinaa. Lisäksi älyteknologia ja sen kehittäminen ovat merkittävässä roolissa yhtiön liiketoiminnassa.

Intera tuli sijoittajana mukaan Cervin kasvutarinaan vuoden 2022 lopussa. Kumppanuuden myötä Intera ja Cervi rakentavat entistä vahvemmin ilmanvaihtoalan ja jäähdytyksen kotimaista erikoisosaajaa. Cervin kasvusuunnitelmana on edetä jatkuvasti kohti kokonaisvaltaisempaa palvelutarjontaa. Tavoitteena on luoda yhtiöstä johtava energiatehokkaan olosuhdetekniikan erikoisasiantuntija ja kumppani sekä alan halutuin työnantaja.

Vuonna 2014 perustettu Cervi on kasvanut viimeisten vuosien ajan voimakkaasti ja tavoitteena on kasvattaa henkilöstömäärä tuhanteen ja liikevaihto 100 miljoonaan euroon. Yhtiö toimii pääkaupunkiseudulla ja muissa Suomen isoimmissa kaupungeissa ja kasvukeskuksissa.

Liittyvät uutiset

Intera sijoittaa ilmanvaihtoon ja jäähdytykseen erikoistuneeseen Cerviin

08.11.2022

Intera sijoittaa suomalaiseen ilmanvaihtoon, puhtaaseen sisäilmaan ja jäähdytykseen erikoistuneeseen Cerviin. Järjestelyn myötä Intera ja Cervi rakentavat entistä vahvemmin ilmanvaihtoalan ja...

Lue lisää