Better Burger Society

Better Burger Society on premium-hampurilaismarkkinoihin keskittyvä yhtiö, joka kokoaa paikallisesti toimivia korkeaa laatua ja laadukkaita raaka-aineita painottavia ravintolakonsepteja saman katon alle. Yhtiön tavoitteena on saavuttaa johtava asema Euroopan kasvavassa markkinassa toimien hampurilaisketjujen emoyhtiönä.

Intera Partners ja Pohjois-Euroopan johtava ravintolatoimija NoHo Partners perustivat yhtiön yhdessä vuonna 2023. Better Burger Society vauhdittaa ravintolakonseptien kasvua ja tukee paikallisia yrittäjiä ja tiimejä konseptien ja operatiivisen toiminnan kehityksessä. Ravintolakonseptien keskittäminen saman yhtiön alle mahdollistaa toimintamallien yhtenäistämisen, parhaiden käytäntöjen jakamisen sekä skaala- ja synergiaetuja. Myös kestävän kehityksen periaatteet ovat tärkeässä roolissa yhtiön toiminnassa.

Yhtiön ensimmäiset ravintolakonseptit ovat suomalainen Friends & Brgrs sekä sveitsiläinen Holy Cow!. Kumppanuuden tavoitteena on kasvattaa paikallisia brändejä orgaanisesti ja laajentaa yhtiön toimintaa valikoitujen yritysostojen kautta uusissa toimintamaissa.

Liittyvät uutiset

Intera ja NoHo Partners perustavat Euroopan laajuisen premium-hampurilaisiin keskittyvän Better Burger Society -yhtiön

06.07.2023

Intera Partners ja Pohjois-Euroopan johtava ravintolatoimija NoHo Partners ovat perustaneet yhdessä Better Burger Society -yhtiön, jonka tavoitteena on saavuttaa johtava...

Lue lisää