Intera sijoittaa työnhaku- ja rekrytointipalvelujen edelläkävijään Duunitoriin

07.07.2022

Intera sijoittaa suomalaiseen digitaalisia työnhaku- ja rekrytointipalveluja tarjoavaan Duunitoriin. Järjestelyn myötä Interasta tulee kumppani alansa markkinajohtajalle ja uudistajalle, jonka tehtävänä on auttaa osaajia ja työnantajia kohtaamaan. Duunitori on kasvanut merkittävästi viime vuosien aikana ja aloittanut myös toiminnan Ruotsissa. Kumppanuuden tavoitteena on vahvistaa entisestään yhtiön kasvua ja vauhdittaa kansainvälistymistä.

Duunitori on Suomen suurin työnhakupalvelu, joka auttaa osaajia ja työnantajia kohtaamaan. Menestyksekkään työnhakupalvelun lisäksi yritys tarjoaa työnantajille erilaisia palveluja rekrytointimarkkinoinnista strategiseen työnantajakuvan kehittämiseen. Vuonna 2021 Duunitori kasvoi työnhakupalvelujen markkinajohtajaksi ja aloitti kaupallisen toiminnan Ruotsissa, jossa se toimii nimellä Jobbland. Viiden viimeisen vuoden aikana Duunitorin liikevaihto on kasvanut keskimäärin noin 70 prosenttia vuodessa ja viime vuonna yhtiön liikevaihto oli 14 miljoonaa euroa.

Intera kiinnostui rekrytointialaa mullistaneen yrityksen tarinasta ja vahvoista näytöistä. Nyt tehdyn sopimuksen myötä Interasta tulee Duunitorin pääomistaja ja kumppani yhtiölle sen kasvun tukemiseksi ja kansainvälistymisen vauhdittamiseksi.

Duunitori on avainasemassa viemässä rekrytoinnin digitalisaatiota ja koko toimialaa eteenpäin. Duunitorissa yhdistyvät vahva digitaalisen rekrytointimarkkinoinnin osaaminen ja innovatiivisuuteen kannustava yrityskulttuuri. Yhtiö on kasvanut nopeasti markkinajohtajaksi. Olemme erittäin innoissamme kumppanuudesta ja kasvutarinan jatkamisesta myös Suomen rajojen ulkopuolella”, kommentoi Interan osakas Essi Hasu.

Duunitorin perustivat vuonna 2009 Thomas Grönholm ja Martti Kuusanmäki. Nykyään yritys työllistää noin 90 henkeä. Uusi kumppanuus antaa Duunitorille vielä vahvemman perustan kehittää palveluitaan ja vastata asiakkaiden tarpeisiin myös Suomen ja Ruotsin ulkopuolella.

Tiimimme on tehnyt viime vuosina huikeaa työtä rekrytoinnin ja työnhaun uudistamisessa. Haluamme muuttaa rekrytointia fiksummaksi, Suomessa ja maailmalla. Nyt pääsemme tekemään tätä muutosta yhdessä Interan kanssa. Harkitsimme siirtoa tarkkaan ja päädyimme Interaan, joka on vastuullinen ja luotettava kumppani ja on vauhdittanut lukuisten menestyneiden yritysten kasvua ja kansainvälistymistä”, sanoo Duunitorin perustaja, toimitusjohtaja Thomas Grönholm.

Grönholm ja Kuusanmäki omistavat merkittävän osan Duunitorista myös kaupan jälkeen ja jatkavat yrityksen johdossa. Lisäksi kaupan yhteydessä yhtiön henkilöstön omistusosuus laajentuu entisestään.

 

Lisätietoja:

Essi Hasu
Osakas, Intera Partners
essi.hasu@interapartners.fi

Thomas Grönholm
Toimitusjohtaja ja perustaja, Duunitori
thomas.gronholm@duunitori.fi

 

Intera Partners on suomalainen pääomasijoittaja, joka keskittyy yritysten kasvuun ja kansainvälistymiseen. Intera hallinnoi kolmea aktiivista rahastoa, joiden pääomien yhteismäärä on 785 miljoonaa euroa. Rahastoissa on yhteensä 11 portfolioyhtiötä, jotka työllistävät tällä hetkellä yhteensä noin 11 000 henkilöä ja joiden yhteenlaskettu liikevaihto on arviolta 900 miljoonaa euroa.

Duunitori.fi on Suomen suurin työnhakupalvelu. Vuonna 2009 perustettu yritys kokoaa avoimet työpaikkailmoitukset ja ohjaa ne alustansa lisäksi sadoille ylläpitämilleen sosiaalisen median sivuille. Duunitorin työelämämedia julkaisee uutisia, vinkkejä ja tarinoita työnhausta, rekrytoinnista ja työelämästä. Työnantajille Duunitori tarjoaa rekrytointimarkkinoinnin ja työnantajakuvan kehittämisen palveluita. Duunitorin kaikille avoimiin ilmaisiin palveluihin kuuluvat muun muassa työpaikkavahti Duunivahti, ammatinvalintatesti Duunitesti,
palkkavertailu ja työmarkkinaseuranta, josta näkee avoimien työpaikkojen kysynnän ja tarjonnan. Vuonna 2019 Duunitori laajeni Ruotsiin ja perusti Jobbland-työnhakupalvelun.
https://duunitori.fi/tyoelama/intera-duunitori

Tutustu Duunitoriin täällä.

 

Kuva: Duunitori / Niko Raappana