Intera Partnersin tiimi vahvistuu – Matias Köykkä aloittanut sijoitusammattilaisena

19.01.2023

Intera Partnersin tiimi on jälleen vahvistunut, kun KTM Matias Köykkä aloitti työnsä sijoitusammattilaisena Interalla tammikuun 2023 alussa. Ennen Interalle tuloaan Köykkä on viettänyt kuusi vuotta ulkomailla, ensin rahoituksen opintojen parissa Hollannissa ja sittemmin investointipankkiirina J.P. Morganilla Lontoossa. Köykkä muutti takaisin Helsinkiin vuonna 2020, jolloin hän siirtyi pääomasijoittamisen pariin Senticalle.

”Olen iloinen saadessani liittyä Interan ammattitaitoiseen tiimiin, jossa on erinomainen yhteishenki. Aikaisempi työkokemukseni on keskittynyt kohdeyhtiöiden kehittämiseen, yrityskauppoihin ja rahoitusjärjestelyihin. Näitä oppeja tulen hyödyntämään myös nykyisessä roolissani portfoliotyöskentelyssä ja uusien sijoituskohteiden kartoituksessa. Interalla minua kiehtoo erityisesti uusien menestystarinoiden luominen, yhdessä kunnianhimoisten yrittäjien ja sijoitustiimimme kanssa”, kertoo Matias Köykkä.

Köykän aikaisempi kokemus on erinomainen lisä Interan tiimiin. Interan tehtävänä on tukea kohdeyhtiöidensä kasvua ja vahvistaa niiden strategista asemaa tiiviissä yhteistyössä yritysten operatiivisen johdon ja hallituksen kanssa. Interassa työskentelee nyt yhteensä 14 sijoitusammattilaista, joiden rooli yrittäjän ja johdon keskustelevana kumppanina on tärkeä osa interalaista toimintatapaa.