Consti Yhtiöt laajenee korjausurakointiin – maineikas JRH-Yhtiöt täydentää tarjooman

12.06.2009

Suomen johtava korjausrakentamisen palveluja tarjoava Consti Yhtiöt ostaa kaksi merkittävää korjausrakennusalan yritystä, JRH-Yhtiöt sekä Katajanokan Veden ja Lämmön. Kauppojen jälkeen Consti Yhtiöiden liikevaihto (pro forma) ylittää 100 miljoonaa euroa vuodessa ja henkilöstön määrä nousee yli 400:ään.

JRH-Yhtiöt on pääkaupunkiseudulla toimiva rakennusurakointiyritys, joka on erikoistunut liike-, hotelli- ravintola- ja asuinkiinteistöjen saneerauksiin. JRH on viime aikoina ollut mukana muun muassa Savoy-teatterin entisöintiurakassa. Muita JRH:n tuoreita kohteita ovat Hotelli Haven ja ravintola Salutorget Helsingissä. Vuonna 2008 JRH:n liikevaihto oli noin 37 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 120.

Katajanokan Vesi ja Lämpö on erikoistunut kerrostalokiinteistöjen linjasaneeraukseen pääkaupunkiseudulla. Vuonna 2008 yhtiön liikevaihto oli noin 4 miljoonaa euroa ja henkilöstöä 32.

JRH:n toimitusjohtaja Antti Korkeela korostaa, että markkinoilla on kysyntää korjausrakentamisen kokonaispalveluyritykselle.

Sekä JRH:n että Katajanokan Veden ja Lämmön omistajat jatkavat Consti Yhtiöiden osakkaina ja johdossa.

Lisätietoja:

Erkki Norvio, Consti Yhtiöt, hallituksen puheenjohtaja, puh: +358 400 410 977

Janne Näränen, Intera Equity Partners, puh: +358 50 566 4869