Pii Raulo

Aloitin Intera Partnersilla tammikuussa 2022 Operating Partnerina. Painopistealueitani ovat avainhenkilöiden tunnistaminen, vastuullisten toimintamallien ja yritysidentiteetin rakentaminen sekä osaamisen kehittäminen.

Pisin työhistoriani on listayhtiö YIT:ltä, missä toimin useissa vaativissa HR:ään, muutosjohtamiseen ja yritysjärjestelyihin liittyvistä rooleissa. Viimeiset kymmenen vuotta toimin konsernin henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Henkilöstö-, työterveys- ja turvallisuustoimintojen lisäksi vastasin myös mm. Caverionin jakautumisessa ja YIT/Lemminkäisen sulautumisessa HR-prosesseista. Sydäntäni lähellä on erityisesti yrityskulttuurin rakentaminen ja kehittäminen. Aiemmin olen työskennellyt mm. McKinseyllä ja Accenturella (ex. Andersen Consulting).

Yrityksen identiteetti, vastuullisuus ja henkilöstöasiat ovat tärkeitä minkä tahansa yhtiön menestykselle. Interassa minulla on mahtava tilaisuus työskennellä näiden asioiden parissa hyvin varhaisesta vaiheesta alkaen. Nautin auttaessani sekä ihmisiä että yrityksiä kehittymään ja kasvamaan.

Aarne Aktan

Ammattiurani on hieman epätyypillinen ja jakaantuu toistaiseksi kolmeen vaiheeseen. Aloitin it-yrittäjänä 90-luvun puolivälissä perustamalla Quartal Oy:n opiskelukavereiden kanssa. Quartal myytiin osissa kilpailijoille sekä pääomasijoittajalle, jonka jälkeen siirryin Talentumin toimitusjohtajaksi. Tässä tehtävässä toimin 2011 -2016, ja opin valtavasti niin liikkeenjohtamisesta kuin pörssiyhtiön vetämisestä. Talentum myytiin Alma Medialle ja sen jälkeen vedin muutaman vuoden reipasta terveydenhuollon palveluyhtiötä Pihlajalinnaa, jossa lopetin joulukuussa 2017.

Hallituskokemusta minulle on kertynyt niin lukuisten pörssiyhtiöiden hallituksista kuin yksityisesti omistetuista yhtiöistä. Tällä hetkellä toimin Trainers’ Housen hallituksen puheenjohtajana sekä Solteq Oyj:n hallituksen rivijäsenenä.

Intera Partnersiin tulin mukaan kesäkuussa 2016 liittymällä kolmannen rahaston hallitukseen. Haluan edesauttaa sekä Interaa että kohdeyhtiöitä saamaan aikaiseksi merkittäviä menestystarinoita suomalaisessa yrityskentässä.

Christoffer Zilliacus

Aloitin Interalla lokakuussa 2017. Ennen Interaa työskentelin reilut kymmenen vuotta pohjoismaisten pääomasijoitusten parissa IK Investment Partnersilla (ent. Industri Kapital), keskittyen suomalaisiin ja ruotsalaisiin sijoituksiin useilla eri toimialoilla sekä portfolioyhtiöiden kehittämiseen ja kansainvälistämiseen. Ennen uraani pääomasijoittamisen parissa työskentelin liikkeenjohdon konsulttina Booz & Co:lla.

Samuli Vikkula

Liityin takaisin Interan sijoitustiimiin marraskuussa 2019 toimittuani aiemmin harjoittelijana puoli vuotta keväällä 2015. Viimeiset kolme vuotta työskentelin liikkeenjohdon konsulttina Boston Consulting Groupilla, jossa sain kokemusta monipuolisesti eri toimialoilta niin Suomessa kuin ulkomailla, keskittyen erityisesti suuriin muutoshankkeisiin sekä strategiatyöhön. Interalla minua kiehtoo ennen kaikkea kasvun rakentaminen ja yritysten pitkäjänteinen kehittäminen yhdessä yrittäjien kanssa.

Annika Sarvi

Aloitin Interalla maaliskuussa 2021 ja työskentelen toimistoassistenttina. Valmistuin liiketalouden tradenomiksi joulukuussa 2022 suuntautumisena henkilöstöhallinto ja esimiestyö. Minulla on aikaisempaa työkokemusta monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä. Työtehtäviini Interalla kuuluvat kokousjärjestelyt, vieraiden vastaanottaminen, yleiset toimistotehtävät sekä henkilöstöhallinnon projektityöt. Työni on mielenkiintoista ja olen oppinut paljon uutta pääomasijoittamisen maailmasta.

Cecilia Waldehorn

Aloitin Interalla lokakuussa 2023. Ennen Interaa olen työskennellyt pohjoismaisissa pääomasijoitusyhtiöissä vuodesta 2015, viimeisimpänä Procuritaksella. Olen työskennellyt eri toimialoilla kehittäen sekä B2B- että B2C-yrityksiä. Ennen uraani pääomasijoittajana tein muutaman vuoden strategiatyötä PwC:llä Tukholmassa ja San Franciscossa. Arvostan työssäni sitä, että saan toimia kumppanina yrityksille ja kasvattaa niistä yhdessä vahvempia.

Robin Ahti

Liityin takaisin Interan sijoitustiimiin elokuussa 2023, oltuani ensin työharjoittelussa vuoden 2020 kesällä. Välissä ehdin kerryttää kokemusta investointipankkimaailmasta ja työskennellä puolitoista vuotta Boston Consulting Groupilla (BCG), keskittyen pääasiassa pääomasijoitus- ja strategia projekteihin sekä Euroopassa että Lähi-Idässä. Interan pienessä, mutta sisukkaassa perheessä minua kiehtoi eniten luovuus ja rohkeus luoda uusia pohjoiseurooppalaisia menestystarinoita.

Tomi Lähdemäki

Aloitin Interalla keväällä 2012. Ennen Interaa työskentelin viisi vuotta investointipankissa yrityskauppajärjestelyiden parissa. Ehdin olla mukana lähes kymmenessä transaktiossa, joiden yhteenlaskettu arvo oli yli 500 miljoonaa euroa. Pääsin näkemään ja kokemaan yrityskauppoihin liittyvät haasteet, välillä ostajan ja välillä myyjän kannalta.

Tehtäviini Interalla kuuluvat muun muassa vetovastuu taloushallinnosta, hallinnon kehittäminen, sijoittajaraportointi sekä yhteistyössä johtoryhmän kanssa sijoittajasuhteista vastaaminen.

Tuula Heikkinen

Aloitin Interalla syksyllä 2011. Siirtyminen interalaiseksi ei kuitenkaan ollut hyppy tuntemattomaan, sillä olen hoitanut Interan kirjanpitoa Interan perustamisesta lähtien. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri Helsingin Kauppakorkeakoulusta. Työkokemusta minulle on kertynyt useilta eri aloilta sekä Suomesta että ulkomailta.

Interalla päävastuullani ovat erilaiset taloushallinnon tehtävät. Työssäni nautin kansainvälisestä ilmapiiristä, uusien haasteiden vastaanottamisesta sekä persoonallisten ihmisten kanssa työskentelystä.

Arjo Laukia

Liityin Interan sijoitustiimiin kesällä 2016, toimittuani sitä ennen 4 vuotta liikkeenjohdon konsulttina McKinseyllä. Konsulttina sain työskennellä monipuolisesti eri toimialoilla niin Suomessa kuin ulkomailla. Minua kiinnostaa erityisesti yritysten kasvu, jonka parissa pääsen Interassa työskentelemään jatkuvasti.