Tuomas Kahri


COO
2016
mm. Terveystalo, Hartwall, KONE, McKinsey & Company
KTM, Helsingin kauppakorkeakoulu
Rantalainen

Aloitin Interalla keväällä 2016. Ennen Interalle tuloani vastasin Terveystalon liiketoiminnasta (COO)  sekä kaupallisista toiminnoista. Tätä ennen työskentelin Hartwallilla markkinointi- ja viestintäjohtajana, sekä KONEella vastaten maailmanlaajuisesti markkinoinnista ja laadusta. Urani alkupuolella työskentelin konsulttina McKinsey & Companylla sekä useissa eri markkinoinnin, liiketoiminnan kehityksen ja jatkuvan kehittämisen tehtävissä.

Interalla vastuullani on henkilöstöjohtaminen sekä yhteisten toimintamallien kehittäminen. Yhdessä Interan sijoitusammattilaisten kanssa sekä heidän tukenaan olen mukana kehittämässä ja käyttöönottamassa parhaita käytäntöjä Interan portfolioyhtiöissä. Erityisesti tuen portfolioyhtiöitä rekrytoinneissa ja HR asioissa. Vastaan myös vastuullisuusasioista Interan portfoliossa.

Toimin HopLopin ja Rantalaisen hallituksissa ja olen Psykoterapiakeskus Vastaamon hallituksen puheenjohtaja. Aiemmin olen toiminut Royal Ravintoloiden sekä Animagin hallituksien puheenjohtajana.