Martin Grotenfeltistä Intera Equity Partnersin osakas

25.02.2008

Martin Grotenfelt tulee Interalle Altor Equity Partnersilta Ruotsista, jossa hän oli mukana tekemässä useita Altorin menestyksekkäimpiä sijoituksia, joihin kuuluivat muiden muassa Dynapac, PaloDEx, Dustin ja PIAB. Ennen Altorille siirtymistä 2003, Martin Grotenfelt toimi liikkeenjohdon konsulttina Boston Consulting Groupissa Suomessa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa sekä Nokian palveluksessa Kiinassa.

”Intera on aktiivinen omistaja, joka osallistuu portfolioyritysten arvonkehitykseen läheisessä yhteistyössä yritysjohdon kanssa. Martinin vankka kokemus keskisuurten pohjoismaisten yritysten kehittämisessä Altorilla ja BCG:llä on vahva lisäys Interalle”, toteaa Interan toimitusjohtaja Tuomas Lang.
”Suomessa on paljon lupaavia pieniä ja keskisuuria yrityksiä, joiden kehitystä uusi aktiivinen omistaja voi tukea ja nopeuttaa. Liittyminen Interan kokeneeseen tiimiin kehittämään heidän kanssaan Interasta johtavaa suomalaista pääomasijoitusyhtiötä oli minulle luonteva päätös”, kommentoi Martin Grotenfelt.

Lisätietoja: Tuomas Lang, toimitusjohtaja, p. 040 545 1240