Kuopion Laserklinikka Oy osaksi Silmäasemaa

01.02.2016

Silmäasema vahvistaa asemaansa Pohjois-Savossa.

Kuopion Laserklinikka Oy:n taittovirhe- ja kaihileikkaustoiminta on siirtynyt 29.1.2016 tehdyllä kaupalla Silmäaseman omistukseen. Silmätautien erikoislääkäri, LL Petri Rekonen jatkaa kaupan jälkeenkin leikkaustoimintaansa Kuopion Silmäaseman silmäsairaalassa. Samoin Merja Rekonen jatkaa tehtäviään Silmäasemalla.

Kuopion Silmäasemalla ainutlaatuista osaamista

“Petri Rekonen on hyvin kokenut ja tunnettu silmäkirurgi Pohjois-Savon alueella ja hänen luokseen tullaan kauempaakin. Toteutettu yritysjärjestely syventää entisestään vahvaa asiantuntijuuttamme ja osaamistamme Silmäaseman synnyinsijoilla Kuopiossa”, kertoo Silmäaseman toimitusjohtaja Pasi Kohmo.

Petrillä on laaja osaaminen ja pitkä kokemus sekä kaihi- ja glaukoomaleikkauksista että laser- ja linssileikkauksista.

Silmäaseman sairaaloissa korjataan niin liki-, kauko- ja hajataitteisuutta kuin ikänäköäkin leikkauksilla. Myös kaihileikkaukseen pääsee nopeasti ja jonottamatta asiakkaalle parhaiten sopivaan aikaan. Asiakas voi valita leikkaavan lääkärinsä useasta Silmäasemalla toimivasta silmälääketieteen ammattilaisesta ja hän pääsee keskustelemaan haluamastaan toimenpiteestä ennakkoon. Leikkauksen yksilöllinen suunnittelu takaa aina parhaan lopputuloksen.

 

Lehdistötiedote 1.2.2016