Intera sijoittaa Wise Groupiin

04.07.2016

Wise Group Finland Oy jatkaa kasvuaan suomalaisen pääomasijoittaja Interan tukemana. Omistusjärjestelyn yhteydessä pääomasijoittaja Helmet Business Mentors irtautuu yhtiöstä. Henkilöstöosakkaat omistavat jatkossakin merkittävän osan yhtiöstä.

”Olemme innoissamme mahdollisuuksista, joita Interan tuki meille tarjoaa. Intera on erikoistunut yritysten kasvun vauhdittamiseen, mikä antaa meille hyvät mahdollisuudet jatkaa kasvustrategiamme toteuttamista. Pitkän tähtäimen suunnitelmanamme on kasvattaa Wise Groupista johtava suomalainen rakentamisen konsultti- ja suunnittelutoimisto ja listautua Helsingin pörssiin”, Wise Groupin toimitusjohtaja Aki Puska kertoo.

”Wise Group on erinomainen yhtiö, jolla on vahvat asiakassuhteet, sitoutunut henkilöstö ja laaja palveluvalikoima valtakunnallisesti”, kommentoi Intera Partnersin osakas Tomi Terho.

”Rakentamisen teknistyessä ja vaatimustason kasvaessa ammattitaitoisen suunnittelu- ja konsultointityön merkitys korostuu entisestään. Uskomme, että Wise Group pystyy jatkossakin houkuttelemaan alan parhaita asiantuntijoita joukkoonsa ja kehittämään palvelutarjoomaa asiakkailleen”, hän jatkaa.

Kaupalla ei ole vaikutuksia Wise Groupin nykyiseen toimintaan eikä henkilöstöön, ja henkilöstöosakkaat omistavat jatkossakin merkittävän osan yhtiöstä. Wise Group on kuuden toimintavuotensa aikana kasvanut Helmetin tukemana vauhdilla; vuoden loppuun mennessä konsernin liikevaihdon odotetaan ylittävän 40 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärän kasvavan yli 450 työntekijään.

Kauppa edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksyntää ja sen odotetaan toteutuvan elokuun loppuun mennessä.

 

Lisätietoja:

Aki Puska, toimitusjohtaja, Wise Group Finland Oy
puh. 040 568 3490 tai aki.puska@wisegroup.fi

Tomi Terho, osakas, Intera Partners Oy
puh. 0400 811 027 tai tomi.terho@interapartners.fi

 

Wise Group on suomalainen talonrakennusalan moniosaaja, joka tarjoaa konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluita uudis- ja korjauskohteisiin. Pitkäaikaisista ja uudistuvista asiakassuhteistamme kertovat yli 30 000 toteutettua kohdetta 40 vuoden aikana. Meillä työskentelee 450 rakenne- ja talotekniikan, rakennuttamisen, korjausrakentamisen ja akustiikan asiantuntijaa viidellätoista eri paikkakunnalla.

 

TIEDOTE 04.07.2016