Intera sijoittaa telinevuokraus- ja asennusyhtiö Telinekymppiin

16.02.2016

Telinekymppi saa lisäresursseja kasvuun, kun suomalainen pääomasijoittaja Intera Partners sijoittaa yhtiöön. Yhtiön omistajat Juhani Kattilakoski, Jarno Tuuri, Hannu Kekoniemi ja Raoul Högdal jatkavat nykyisissä tehtävissään ja merkittävinä omistajina.

Interan osakas Janne Näränen kertoo järjestelyn taustalla olevasta ajatuksesta: ”Korjausrakentamisen vakaat markkinanäkymät sekä rakennushankkeissa käytettävän sääsuojauksen yleistyminen luovat erinomaisen pohjan Telinekympin kasvulle. Nykyiset omistajat ovat kehittäneet ja kasvattaneet yhtiötä päämäärätietoisesti yhdeksi toimialan parhaista yhtiöistä. Telinekymppi on jo nykyisellään pääkaupunkiseudun johtava toimija sekä telinevuokrauksessa että sääsuojauksessa. Tekemämme sijoituksen myötä yhtiö kykenee laajentamaan toimintaansa muualle Suomeen.”

Telinekympin toimitusjohtaja ja osaomistaja Jarno Tuuri näkee Interan mukaantulon tärkeänä askeleena yhtiölle. ”Interan sijoitus ja tuki mahdollistavat liiketoiminnan valtakunnallisen laajentamisen asiakaslähtöisyyttä korostavalla konseptilla, joka on todettu erinomaisen toimivaksi. Kasvusuunnitelmista huolimatta aiomme tietysti palvella asiakkaitamme samalla yrittäjähenkisellä asenteella kuin ennenkin”, Tuuri toteaa.

Telinekympin perustaja ja osaomistaja Juhani Kattilakosken mukaan järjestely mahdollistaa yhtiön kasvun myös tulevaisuudessa. ”Omistuspohjan laajentamisen myötä Telinekympin osaava henkilöstö saa Interasta erinomaisen yhteistyökumppanin. Yhdessä varmistamme yrityksemme toiminnan vakaan ja asiakaslähtöisen kehityksen myös tulevina vuosina tällä mielenkiintoisella toimialalla”, Kattilakoski sanoo.

Lisätietoja:
Jarno Tuuri, Telinekymppi, toimitusjohtaja, puh. 040 418 5445, etunimi.sukunimi@telinekymppi.fi
Janne Näränen, Intera Partners, osakas, puh. 050 566 4869, etunimi.sukunimi@interapartners.fi

Telinekymppi
Telinekymppi on vuonna 2005 perustettu telineiden asennus- ja vuokraustoimintaan keskittyvä yritys. Yhtiön asiakkaita ovat muun muassa suuret kotimaiset rakennusyhtiöt sekä paikalliset rakennustoimialan yrittäjät. Tarjontaan kuuluvat telineiden ja sääsuojien vuokraus sekä asennus, kuljetus ja purku – kokonaisvaltainen palveluratkaisu. Telinekympin liikevaihto vuonna 2014 oli yli 13 miljoonaa euroa. Lisätietoja: www.telinekymppi.fi.