Intera Partnersin toimitusjohtajaksi osakas Juhana Kallio – Jokke Paananen jatkaa hallituksen puheenjohtajana

17.06.2022

Interan uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.7.2022 alkaen yhtiön osakas Juhana Kallio. Interan nykyinen toimitusjohtaja Jokke Paananen jatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajana.

 

Jokke Paananen on yksi Interan perustajista ja toiminut vuodesta 2013 lähtien yhtiön toimitusjohtajana sekä vuodesta 2021 alkaen hallituksen puheenjohtajana.

”Intera on 15 vuodessa kasvanut voittavaksi tiimiksi ja yhdeksi Suomen johtavista pääomasijoittajista.

Olen vakuuttunut, että Juhanan vahva kokemus ja näkemys yhtiön tulevaisuudesta luotsaavat Interaa menestyksekkäästi eteenpäin,” Paananen kertoo.

Juhana Kalliolla on pitkä kokemus sijoitusammattilaisena, ja hän vastaa Interan sijoittajasuhteista. Interan osakkaana Kallio on toiminut vuodesta 2015.

”Haluamme olla yrittäjille ja johtoryhmille luotettava kasvua ja kansainvälistymistä tukeva kumppani. Meillä on tiimimme osaamisesta kovat näytöt. Omistuksemme aikana yhtiöt ovat keskimäärin kolminkertaistaneet liikevaihtonsa ja lähes 60 prosenttia yhtiöistämme on kansainvälistynyt. Kiitän osakkaitamme saamastani luottamuksesta. Tästä on hyvä jatkaa toimintamme kehittämistä,” Kallio kertoo.

Intera on yrittäjävetoisten yhtiöiden kumppani, joka tukee liiketoimintaa täyden kasvupotentiaalin saavuttamisessa. Yhtiön uusin rahasto, Intera Fund IV keräsi 335 milj. euroa vuonna 2021. Se on suurin suomalaisen tiimin keräämä pääomasijoitusrahasto. Interan mahdollistamia suomalaisia kasvutarinoita ovat esimerkiksi kansainvälisesti laajentuneet Kamux, Sitowise ja Renta.

 

Lisätietoa:

Juhana Kallio
juhana.kallio@interapartners.fi

Jokke Paananen
jokke.paananen@interapartners.fi

 

 

Intera Partners on suomalainen pääomasijoittaja, joka keskittyy yritysten kasvuun ja kansainvälistymiseen. Intera hallinnoi kolmea aktiivista rahastoa, joiden pääomien yhteismäärä on 785 miljoonaa euroa. Rahastoissa on yhteensä 10 portfolioyhtiötä, jotka työllistävät tällä hetkellä yhteensä noin 11 000 henkilöä ja joiden yhteenlaskettu liikevaihto on arviolta 900 miljoonaa euroa.