Intera Partnersin tiimiin erinomaiset vahvistukset: Niklas Lindbäck ja Kati Reinikainen

25.04.2022

Intera Partnersin tiimi on vahvistunut kahdella sijoitusammattilaisella, joilla on loistavaa kokemusta eri osa-alueilta. Maaliskuussa aloitti KTM Niklas Lindbäck ja huhtikuussa DI Kati Reinikainen.

Lindbäck toimi aiemmin Boston Consulting Groupilla konsulttina keskittyen pääasiassa strategia- ja due diligence –projekteihin. Lisäksi hän on työskennellyt harjoittelijana sekä Danske Bankissa että CapManilla. Opinnoissaan hän suuntautui rahoitukseen.

”Interan maine, sijoitusstrategia sekä tapaamani ihmiset vakuuttivat minut. Pääomasijoittamisessa itseäni kiinnostaa menestystarinoiden tunnistaminen ja niiden kehittäminen yhdessä yrittäjien kanssa. Interalla on tästä vahvaa kokemusta. Olen innossani, että pääsen luomaan kumppanuuksia yrittäjien sekä muiden osaavien ja motivoituneiden interalaisten kanssa”, Lindbäck kertoo.

Reinikainen siirtyi Interalle McKinsey & Companylta, jossa hän toimi konsulttina erityisesti pääomasijoitusalan ja transaktioprojektien parissa. Tätä ennen hän työskenteli sekä Työeläkeyhtiö Elossa että Interalla harjoittelijana. Reinikainen suuntautui opinnoissaan tuotantotalouteen.

”Interalla minua kiinnostaa erityisesti kasvun rakentaminen yhdessä yrittäjien kanssa, ja odotankin jo innolla uusiin yrityksiin ja yrittäjiin tutustumista. Jo aiemman harjoitteluni aikana tykästyin erityisesti Interan kunnianhimoiseen, mutta rentoon kulttuuriin. Koen, että Intera tarjoaa hienon mahdollisuuden päästä kehittymään ammatillisesti osana kokenutta sijoitusammattilaisten tiimiä”, Reinikainen toteaa.

Intera pyrkii tukemaan portfolioyhtiöidensä kasvua ja vahvistamaan niiden strategista asemaa toimialalla tiiviissä yhteistyössä yritysten operatiivisen johdon ja hallituksen kanssa. Lindbäckin ja Reinikaisen aiempi kokemus on loistava lisä Interan tiimiin. Interassa työskentelee nyt yhteensä 14 sijoitusammattilaista, joiden rooli yrittäjän ja johdon keskustelevana kumppanina on tärkeä osa interalaista toimintatapaa.

Intera on suomalainen pääomasijoittaja, joka keskittyy yritysten kasvuun ja kansainvälistymiseen. Intera hallinnoi kolmea aktiivista rahastoa, joiden pääomien yhteismäärä on 785 miljoonaa euroa. Rahastoissa on yhteensä 11 portfolioyhtiötä, jotka työllistävät tällä hetkellä yhteensä noin 11 000 henkilöä ja joiden yhteenlaskettu liikevaihto on arviolta 900 miljoonaa euroa.