Intera Partners vahvistaa tiimiään – Robin Ahti on aloittanut sijoitusammattilaisena

31.08.2023

Interan syksy alkaa henkilöstöuutisilla, kun KTM Robin Ahti on aloittanut Interan sijoitustiimissä sijoitusammattilaisena. Ahti oli Interalla harjoittelijana vuonna 2020, ja on sen jälkeen kerryttänyt kokemusta investointipankkimaailmasta sekä liikkeenjohdon konsultoinnista Boston Consulting Groupilla (BCG). Hänen kokemuksensa pääomasijoitus- ja strategiaprojekteista Euroopassa ja Lähi-Idässä täydentää erinomaisesti Interan jo ennestään vahvaa osaamista. Ahti on valmistunut Aalto-yliopistosta rahoitus pääaineenaan.

”Palaan innolla takaisin Interan kokeneeseen ja osaavaan tiimiin, jolla on luovuutta ja rohkeutta luoda uusia pohjoiseurooppalaisia menestystarinoita. Aikaisemmassa työssäni olen kerryttänyt kokemusta yhdessä kansainvälisten pääomasijoittajien kanssa erityisesti yritys- ja markkina-analyyseistä sekä kasvuyritysten strategioiden kehittämisestä. Tätä kokemusta tulen hyödyntämään yhtiöidemme hyväksi yhteistyössä yrittäjiemme ja Interan sijoitustiimin kanssa. ”, Robin Ahti kertoo.

Interan tehtävänä on tukea kohdeyhtiöidensä kasvua ja vahvistaa niiden strategista asemaa tiiviissä yhteistyössä yritysten operatiivisen johdon ja hallituksen kanssa. Interassa työskentelee nyt yhteensä 15 sijoitusammattilaista, joiden rooli yrittäjän ja johdon keskustelevana kumppanina on tärkeä osa interalaista toimintatapaa.