Intera Midagonin uudeksi omistajakumppaniksi tukemaan kasvua

17.05.2021

Vaativien muutoshankkeiden johtoon ja asiantuntijatehtäviin keskittyvä Midagon Oy saa tukea kasvunsa vauhdittamiseksi, kun Intera nousee johdon ja henkilöstön uudeksi omistajakumppaniksi. Samalla henkilöstön omistusosuus laajenee.

Interan mukaantulo tuo Midagonille uusia työkaluja kasvuun ja kansainvälistymiseen.

”Midagon on kasvanut viime vuodet voimakkaasti ja tämä on tärkeä seuraava vaihe kasvutarinassamme. Kumppanuuden myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme yhä laajemmin ja tarjoamaan kokeneille projektijohtajille alan parhaita työmahdollisuuksia sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla. Liiketoiminnan ja IT:n transformaatioiden määrän ja kompleksisuuden kasvaessa näemme, että riippumattomalle hankejohdolle on selkeä tarve myös jatkossa”, sanoo Midagonin toimitusjohtaja Ilkka Töyrylä.

”Midagon on tällä hetkellä yksi harvoista aidosti itsenäisistä ja riippumattomista yrityksistä, jotka auttavat asiakkaita tärkeissä liiketoiminnan ja IT:n transformaatioissa. Asiakaskeskeisyytensä ja kokeneille liikkeenjohdon konsulteilleen luomansa selkeän arvolupauksen ansiosta Midagon on kasvanut vakaasti useiden vuosien ajan. Olemme iloisia uudesta kumppanuudesta Midagonin kanssa sekä kasvutarinan jatkamisesta yhdessä Midagonin uniikkien vahvuuksien pohjalta”, sanoo Interan partneri Christoffer Zilliacus.

 

Lehdistötiedote 17.5.2021

 

 

Lisätiedot:

Christoffer Zilliacus, Osakas

christoffer.zilliacus@interapartners.fi

 

Midagon Oy

Midagon on suomalainen vaativien liiketoiminnan muutoshankkeiden johtamiseen ja asiantuntijatehtäviin erikoistunut, riippumaton konsulttitalo. Midagonin hankejohtajilla ja liikkeenjohdon konsulteilla on keskimäärin yli 20 vuoden kokemus liiketoiminnan transformaatioiden toteuttamisesta. Midagon on perustettu vuonna 2006 ja yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 12,6 miljoonaa euroa. Midagon työllistää 70 henkilöä. www.midagon.com