Intera irtautuu sijoituksestaan hoivapalveluyhtiö Mikeva Oy:ssä

27.06.2012

Suomen suurimpiin asumis- ja hoivapalveluita tarjoaviin yrityksiin kuuluva Mikeva Oy on siirtynyt G Square Capital I -rahaston ja toimivan johdon omistukseen 27.6.2012. Rahastoa hallinnoiva G Square on ranskalainen pääomasijoitusyhtiö, joka on keskittynyt sijoituksiin eurooppalaisiin terveydenhuolto- ja hoivapalvelualan yrityksiin. Kaupan yhteydessä Intera Fund I Ky irtautuu omistuksestaan Mikevassa kokonaisuudessaan.

Interan toimitusjohtaja Tuomas Langin mukaan rahaston sijoitus Mikevaan on ollut onnistunut. ”Mikevan toimintaa on kehitetty ja kasvatettu määrätietoisesti Interan omistusaikana ja yhtiöllä on erinomaiset edellytykset jatkaa kasvuaan myös tulevaisuudessa uudessa omistuksessa.”

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että uusi omistaja on sitoutunut Mikevan pitkäjänteiseen kehittämiseen. G Squaren kautta pääsemme hyötymään kansainvälisestä kehitystiimistä, jolla on laajaa kokemusta ja osaamista sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista myös muissa Euroopan maissa. Omistajanvaihdoksella ei ole vaikutuksia työntekijöidemme asemaan. Meillä on vakaa aikomus jatkaa valtakunnallista kasvuamme.” toteaa Mikevan toimitusjohtaja Petri Pitkäranta.

Mikeva on tuottanut sosiaali- ja hoivapalveluita vuodesta 1987. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Lisätietoja antavat:
Tuomas Lang, toimitusjohtaja, Intera Partners Oy, puh. 040 545 1240
Petri Pitkäranta, toimitusjohtaja, Mikeva Oy, puh. 044 7800 600