Doctagonin kotipalveluliiketoiminta ja Kodinavux Oy yhdistyvät

22.05.2014

Terveyspalveluja tarjoavan Doctagon Oy:n kotiin tuotettavat palvelut sekä kotisiivouspalveluyhtiö Kodinavux Oy ovat yhdistyneet Stella Kotipalvelut Oy:ksi. Uusi yhtiö on jo syntyessään vahva toimija yksityishenkilöille tarjottavissa kotipalveluissa.

Kotipalveluiden asiantuntijana Stella tuo kattavat sairaanhoito- ja siivouspalvelut ihmisten koteihin. ”Stella haluaa auttaa ja helpottaa ihmisten elämää tuomalla laadukkaat palvelut mutkattomasti heidän saatavilleen. Meiltä saa kokonaisvaltaista apua kotiin yhdellä puhelinsoitolla,” Stellan toimitusjohtaja Mats Rönnback kertoo.

”Sekä Doctagon että Kodinavux ovat olleet edelläkävijöitä omalla alallaan Suomessa: Doctagon kotiin tuotettavien lääkäri- ja sairaanhoitopalveluiden, Kodinavux puolestaan kotisiivouspalveluiden uranuurtaja,” Mats Rönnback toteaa. ”Stella jatkaa tätä työtä. Halusimme viedä kotipalvelut uudelle tasolle ja kehittää alaa aktiivisesti eteenpäin, sillä kotipalveluiden kysyntä ja tarve kasvaa koko ajan Suomessa.”

Stellan palveluvalikoima on alan laajin – nyt asiakas saa niin kotilääkäri- ja kotisairaanhoitopalvelut kuin erilaiset tukipalvelutkin samalta palveluntarjoajalta. ”Stellan toiminnan lähtökohtana on asiakaskeskeisyys, joka näkyy palveluiden laadukkuutena. Stellalla eri ammattiryhmät työskentelevät saumattomasti yhdessä asiakkaan puolesta, jolloin palvelusta saadaan kokonaisvaltaista asiakkaan eduksi. Tämä toimintatapa on uutta yksityisellä kotipalvelualalla,” Rönnback kertoo.

Uuden yrityksen omistaa sen toimiva johto yhdessä suomalaisen pääomasijoittaja Intera Partnersin kanssa. ”Interan läsnäolo mahdollistaa visiomme toteuttamisen, eli kehittymisemme ja kasvamisemme ihmisten onnellisen elämän mahdollistajana,” Rönnback sanoo.

Lisätietoja:
Mats Rönnback, Stella Kotipalvelut Oy, toimitusjohtaja, puh. 050 466 6298, mats.ronnback@stella.fi
Tuomas Lang, Intera Partners, osakas, puh. 040 545 1240, tuomas.lang@interapartners.fi