Christoffer Zilliacus liittyi Interan tiimiin

18.10.2017

Christoffer Zilliacus liittyi Interan tiimiin lokakuussa 2017. Christoffer tulee Interalle IK Investment Partnersin (“IK”) Tukholman toimistolta. IK on eurooppalainen, keskisuuriin yrityksiin sijoittava pääomasijoitusyhtiö, jossa Christoffer keskittyi erityisesti suomalaisiin ja ruotsalaisiin sijoituksiin. Aloitettuaan IK:lla vuonna 2006, Christoffer työskenteli lukuisten sijoitusten parissa, toimit useiden portfolioyhtiöiden hallituksissa ja teki läheistä yhteistyötä yritysten johtoryhmien kanssa. Ennen pääomasijoittajan uraa hän työskenteli liikkeenjohdon konsulttina Booz Allen Hamiltonilla Helsingissä.

“Christoffer tuo Interaan runsaasti osaamista pääomasijoittamisesta Pohjoismaissa ja odotamme innolla tulevaa yhteistyötämme”, kommentoi Interan toimitusjohtaja Jokke Paananen.

“Olen innoissani tästä mahdollisuudesta liittyä Suomen johtavaan pääomasijoitusyhtiöön. Interalla on vahva asema markkinoilla, laaja verkosto sekä määrätietoinen ja yrittäjähenkinen tiimi. Pääsen tuomaan kokemukseni ja näkökulmani osaksi Interan tiimiä, ja yhdessä jatkamaan Interan menestyksekästä kasvua ja toimintaa”, sanoo Zilliacus.

 

Lisätietoja, Jokke Paananen, p. 09 2525 2200.