PHM Group

PHM Group tarjoaa kiinteistöhuollon palveluita Suomessa ja Ruotsissa. PHM-konserniin kuuluvien yritysten pro forma liikevaihto on 120 miljoonaa euroa vuonna 2019 ja konserni työllistää noin 1100 henkilöä. Yritystoiminta sisältää kiinteistöhuoltoa ja sitä tukevia palveluja kuten jätekuljetuksia sekä piha-alueiden viher- ja lumitöitä.

Intera invests in Porvoon Huoltomiehet

Intera invests in real-estate maintenance services group Porvoon Huoltomiehet. The company aims to reach EUR 100 million in annual sales. Intera’s investment enables the company’s continued rapid growth both organically and through acquisitions. Porvoon Huoltomiehet group operates nationally and it is one of the largest property maintenance companies in Finland. The combined revenue of the companies in the group exceeds EUR 40 million, and it employs over 500 people.

Press release 1.11.2018

 

 

Intera sijoittaa Porvoon Huoltomiehiin

Intera sijoittaa kiinteistöhuollon palveluita tarjoavaa Porvoon Huoltomiehet-konserniin. Porvoon Huoltomiehet tavoittelee 100 miljoonan euron liikevaihtoa. Interan sijoitus mahdollistaa yhtiön nopean kasvun jatkumisen niin orgaanisen kasvun kuin yritysostojen kautta.

Porvoon Huoltomiehet-konserni toimii valtakunnallisesti ja on yksi Suomen suurimmista kiinteistöhuoltoyhtiöistä. Konserniin kuuluvien yhtiöiden liikevaihto ylittää 40 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 500 henkilöä vuonna 2018.

Lehdistötiedote 1.11.2018

 

Etsimme tiimiimme sijoitusammattilaista

Intera Partners on johtava suomalainen pääomasijoittaja, joka hallinnoi kolmen rahaston kautta yhteensä 575 m€ sijoitusvaroja. Autamme suomalaisia yrittäjiä rakentamaan ja kansainvälistämään menestyksekkäitä kasvuyrityksiä, kuten Consti, Delete, HopLop, Kamux, Royal Ravintolat ja Silmäasema.

Etsimme vahvistusta 12 sijoitusammattilaisen tiimimme. Etsimämme henkilö on työskennellyt pääomasijoittamisen (ml venture capital), investointipankkitoiminnan, strategiakonsultoinnin, kasvuyrittämisen tai liiketoiminnan kehittämisen parissa ja haluaa kehittyä pääomasijoittamisen osaajaksi.

 

Sijoitusammattilaisena olet mukana:

  • Huipputiimissä, jossa on mukava työskennellä ja jossa oppimista ja kehittymistä arvostetaan. Vastuusi kasvaa jatkuvasti kykyjesi ja kehityksesi mukaisesti.
  • Sijoitusprosessissa aina potentiaalisten kohdeyrityksien tunnistamisesta sijoituspäätösten valmisteluun ja yrityskauppojen toteuttamiseen.
  • Kehittämässä portfolioyhtiöitä niiden johtoryhmien kanssa ja tukien heitä kasvustrategioiden toteuttamisessa.
  • Rakentamassa ja kansainvälistämässä kasvavia ja kannattavia yrityksiä. Samalla kehität itsellesi arvokkaan verkoston pohjoismaiseen talouselämään.

Odotamme sinulta:

  • Aitoa kiinnostusta pääomasijoittamiseen ja kasvuyritysten kehittämiseen.
  • Maisterintutkintoa (esimerkiksi ekonomi/KTM tai diplomi-insinööri).
  • 2-5 vuoden kokemusta relevanteista tehtävistä pääomasijoittamisen (ml venture capital), investointipankkitoiminnan, strategiakonsultoinnin, kasvuyrittämisen tai liiketoiminnan kehittämisen parissa.
  • Olet utelias, energinen ja pitkäjänteinen. Tarkastelet asioita analyyttisesti ja kriittisesti muodostaen nopeasti oman näkökantasi. Kykenet ottamaan huomioon muiden näkökulmat ja viestit sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti.
  • Olet tiimipeluri, jolla on hyvät sosiaaliset kyvyt ja yhteistyötaidot.
  • Edellytämme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito on eduksi.

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi viimeistään 15.11.2018 sähköpostilla: intera.admin@interapartners.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Interan COO Tuomas Kahri (puh 09-2525 2200).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rantalainen

Rantalainen on Taloushallintoliiton auktorisoima ja Suomen kolmanneksi suurin tilitoimisto. Tilipalvelu Rantalainen palvelee suomalaisia yrityksiä, yhteisöjä ja muita organisaatioita niiden taloushallinnon tarpeissa. Yhtiö on perustettu vuonna 1972. Rantalaisen palvelut kattavat taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille. Konsernissa työskentelee yli 800 taloushallinnon ammattilaista. Rantalainen-konsernin liikevaihto oli vuonna 2019 n. 60 miljoonaa euroa.

 

NoHo Partners

NoHo Partners on suomalainen ravintolakonserni, joka toimii yhteensä noin 220 ruoka- ja seurusteluravintolan, yökerhon ja viihdekeskuksen taustavoimana. Nimi muodostuu sanoista Nordic Hospitality Partners, joilla viestitään konsernin keskeisistä tavoitteista, mahdollisuuksista ja vahvuuksista.  Konsernilla on merkittävä jalansija Suomessa, minkä lisäksi ravintolatoiminta ulottuu Tanskaan ja vastaisuudessa myös muualle Pohjois-Eurooppaan. NoHo Partnersin tavoite on saavuttaa yli 600 miljoonan euron liikevaihto vuoteen 2021 mennessä. Konsernin visiona on olla Pohjois-Euroopan merkittävin ravintolatoimia.

Konsernin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oyj on Suomen suurimpia henkilöstöpalveluyrityksiä. Se välittää työvoimaa sekä NoHo Partnersin ravintoloille että monille muille toimialoille terveydenhuollosta rakentamiseen.

 

Intera sijoittaa Tilipalvelu Rantalaiseen

Intera sijoittaa Tilipalvelu Rantalaiseen, joka palvelee suomalaisia yrityksiä, yhteisöjä ja muita organisaatioita niiden taloushallinnon tarpeissa. Yhteisenä tavoitteena Rantalaisen perheen ja yhtiön johdon kanssa on kasvattaa konsernin liikevaihto 100 miljoonaan euroon.

Rantalaisen historia on alkanut yhden naisen yrityksestä vuonna 1972. Tähän mennessä yli 150 tilitoimistoa on liittynyt Rantalainen-konserniin ja viime vuonna liikevaihto oli 42 miljoonaa euroa.

Lehdistötiedote 28.05.2018

 

Intera invests in Rantalainen Accounting Services

Intera invests in Rantalainen Accounting Services. Rantalainen provides financial administration services to companies, associations and other organisations in Finland. Over the coming five years, the company targets to grow and to generate net sales of EUR 100 million

Rantalainen was founded in 1972 as one-woman company. Today over 150 accounting firms have joined the Rantalainen group, and in 2017 it generated net sales of EUR 42 million.

Press release 28.5.2018

 

Roima Intelligence

Roima Intelligence Oy on ohjelmistoalan kasvuyritys, joka tarjoaa toiminnan- ja tuotannonohjauksen, tuotehallinnan, konenäön, sekä sisälogistiikan ratkaisuja yrityksille. Roima on lyhyessä ajassa noussut johtavien suomalaisten ja kansainvälisten yritysten avainkumppaniksi teollisuuden ohjelmistoratkaisuissa ja kilpailukyvyn vahvistamisessa.