Animagi

Useista yksityisistä eläinlääkäriklinikoista muodostettu Animagi kasvoi Interan omistuksessa yritysostoin Suomen suurimmaksi eläinlääkäriketjuksi, jolla oli vuonna 2014 38 klinikkaa ympäri Suomea ja asiakkaita yli 20 paikkakunnalla. Konsernissa työskenteli noin 400 henkilöä, joista yli 150 oli eläinlääkäreitä. Konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli noin 30 miljoonaa euroa.

Eläinlääkäripalvelukonserni Evidensia osti eläinlääkäriasemaketju Animagin vuonna 2015.

Evidensia

Evidensia perustettiin vuonna 2012, kun neljä Ruotsin vanhinta ja tunnetuinta eläinsairaalaa ja -klinikkaa yhdistivät voimansa. Nykyään Evidensia on Euroopan suurin eläinlääkäripalveluita tarjoava ketju.  Keväällä 2015 Evidensia osti Animagin, Suomen johtavan eläinlääkäriketjun, jonka Intera omisti aikaisemmin.

Evidensia panostaa korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen, ja tarjoaa markkinoiden parasta palvelua ja ammattitaitoista hoitoa. Konsernin tuote- ja palveluvalikoima kattaa eläinlääkäripalvelut, eläimen hyvinvointipalvelut, ruoka- ja lääketarvikkeet ja muut pieneläimille, lähinnä koirille ja kissoille suunnatut oheistuotteet. Lisäksi ketjuun kuuluu kattava verkosto hevossairaaloita Pohjoismaissa. Lemmikistä on tullut yhä tärkeämpi perheenjäsen ja näin ollen ammattitaitoisen ja laadukkaan eläinlääkäripalvelun kysyntä on kasvanut merkittävästi viime vuosien aikana.