Stella

Stella on kotona tuotettavien palveluiden markkinajohtaja, jolla on 15 vuoden kokemus alan uranuurtajana. Liikevaihto on n. 40 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää yli 1500 henkilöä.

Stellan laaja palveluvalikoima kattaa kotisiivous-, lastenhoito-, terveys-, kotihoito- ja turvapuhelinpalvelut. Stella haluaa kotona tuotettavien palveluidensa kautta helpottaa jokaisen suomalaisen arkea ja parantaa hyvinvointia.

Kreate

Kreate kuuluu Suomen johtaviin infrarakentajiin ja yhtiön keltamustissa riveissä työskentelee 370 infrarakentamisen ammattilaista. Pääkonttori sijaitsee Tuusulassa ja yhtiöllä on lisäksi toimipisteitä Tampereella, Lappeenrannassa, Joensuussa, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Oulussa ja Kouvolassa. Osakkuusyritys KFS Finland Oy:llä ja sen tytäryhtiöllä Sotkamon Porapaalu Oy:llä on lisäksi toimipiste Vantaalla. Kreate-konsernin pro forma -liikevaihto oli vuonna 2019 n. 230 miljoonaa euroa.

Kreate muodostui kolmen yrityskaupan kautta vuoden 2014 aikana, kun infrarakentamisen erikoisosaajat Fin-Seula, Kesälahden Maansiirto ja Insinööritoimisto S Rantala liittyivät osaksi kokonaisuutta. Vuonna 2017 osaksi konsernia tulivat Railtek-yhtiöt ja vuonna 2018 Varkauden Louhinta Oy:n liiketoiminta.

Kreaten arvoissa korostuvat suoraselkäisyys, mutkattomuus ja yrittäjähenkisyys. Merkittävä osa Kreaten toimihenkilöistä on myös Kreaten osaomistajia.

Yhtiö keskittyy infrarakentamisen pääurakointiin, mm. sillanrakentamisessa ja -korjaamisessa, ratarakentamisessa, väylärakentamisessa, pohja- ja betonirakentamisessa, kalliorakentamisessa sekä kiertotalous- ja ympäristöliiketoiminnassa. Lisäksi yhtiö on Suomen johtavia toimijoita vaativien geoteknisten töiden alueilla.

Infrarakentamisen markkinat ovat Suomessa vakaat ja tehokkailla toimijoilla on mahdollisuus kasvaa 6,7 mrd. euron kokonaismarkkinoiden kasvua nopeammin. Infrarakentamisen kokonaiskysyntää lisää yhdyskuntarakenteen kehittyminen ja infrastruktuurin kunnon heikkeneminen.