Wise Group

Talonrakentamisen suunnittelu- ja konsultointipalvelut

Wise Group on suomalainen talonrakennusalan moniosaaja, joka tarjoaa konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluita uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.

Pitkäaikaisista ja uudistuvista asiakassuhteista kertovat yli 30 000 toteutettua kohdetta 40 vuoden aikana. Wise Group – konsernissa työskentelee 450 rakenne- ja talotekniikan, rakennuttamisen, korjausrakentamisen ja akustiikan asiantuntijaa viidellätoista eri paikkakunnalla.

Uudisrakentamiseen liittyvän jatkuvan kehitystyön ohella Wise panostaa erityisesti korjausrakentamisen ratkaisujen ja menetelmien kehittämiseen sekä energia- ja ympäristöratkaisujen kehittämiseen ja soveltamiseen suunnittelussa.

www.wisegroup.fi

Yritykseen liittyvät uutiset

Suomalaiset infran ja talonrakennuksen suunnitteluyritykset Sito ja Wise Group yhdistyvät

01.03.2017

Sito Oy ja Wise Group Finland Oy yhdistyvät muodostaen yhdessä lähes 1100 hengen asiantuntijayrityksen. Uusi yhtiö on suurin suomalaisomisteinen talo-­…

Lue lisää

Intera sijoittaa Wise Groupiin

04.07.2016

Wise Group Finland Oy jatkaa kasvuaan suomalaisen pääomasijoittaja Interan tukemana. Omistusjärjestelyn yhteydessä pääomasijoittaja Helmet Business Mentors irtautuu yhtiöstä. Henkilöstöosakkaat omistavat…

Lue lisää