Kreate

Infrarakentaminen

Kreate kuuluu Suomen johtaviin infrarakentajiin ja yhtiön keltamustissa riveissä työskentelee 250 infrarakentamisen ammattilaista. Pääkonttori sijaitsee Vantaalla ja sillä on toimipisteitä Tuusulassa, Tampereella, Lappeenrannassa, Joensuussa, Seinäjoella ja Kouvolassa. Osakkuusyritys KFS Finland Oy:llä on lisäksi toimipisteet Vantaalla ja Oulussa. Kreaten pro forma -liikevaihto oli vuonna 2016 183 miljoonaa euroa.

Kreate muodostui kolmen yrityskaupan kautta vuoden 2014 aikana, kun infrarakentamisen erikoisosaajat Fin-Seula, Kesälahden Maansiirto ja Insinööritoimisto S Rantala liittyivät osaksi kokonaisuutta. Yhtiö keskittyy infrarakentamisen pääurakointiin, mm. siltarakentamisen, rata- ja väylärakentamisen, pohjarakentamisen, energia- ja teollisuusrakentamisen, ympäristörakentamisen ja geoteknisten töiden alueilla.

Infrarakentamisen markkinat ovat Suomessa vakaat ja tehokkailla toimijoilla on mahdollisuus kasvaa 5 mrd. euron kokonaismarkkinoiden kasvua nopeammin. Infrarakentamisen kokonaiskysyntää lisää yhdyskuntarakenteen kehittyminen ja infrastruktuurin kunnon heikkeneminen.

www.kreate.fi

Lue lisääPiilota