Intera rekrytoi sijoitusammattilaista

19.04.2013

Intera luo pohjoismaisista pienistä ja keskisuurista yrityksistä menestystarinoita yhdessä yrittäjien ja yritysten toimivan johdon kanssa. Toimintamme on viimeisten vuosien aikana kasvanut voimakkaasti, ja etsimme jälleen tiimiimme tulevaisuuden sijoitusammattilaista.

Tiimin jäsenenä luot esimerkiksi Deleten, Trafotekin ja Orthexin kaltaisia kasvutarinoita. Toimit tiiviissä vuorovaikutuksessa paitsi Interan tiimin ja teollisten neuvonantajien myös kohdeyritysten hallitusten ja johdon, rahoittajapankkien sekä ulkopuolisten neuvonantajien kanssa. Seuraat aktiivisesti pohjoismaista yrityselämää ja pääomamarkkinoita, olet keskeisessä roolissa yrityskauppaprosesseissa ja tuet kohdeyritysten kasvua osallistumalla niiden strategiseen ja operatiiviseen kehittämiseen.

Pääomasijoittajan työhön soveltuvaa työkokemusta sinulle on kertynyt liikkeenjohdon konsultoinnista, investointipankkitoiminnasta tai teollisuudesta. Olet kielitaitoinen ja osoittanut kykysi myös korkeakoulussa. Urallasi Interassa kehityt vastuulliseen rooliin, jossa korostuvat vuorovaikutustaidot erilaisten ihmisten ja organisaatioiden kanssa, laaja-alainen ymmärrys talouselämästä ja erilaisista liiketoimintamalleista, sekä analyyttinen päätöksentekokyky. Interan sijoitusammattilaisena pääset laajentamaan verkostoasi ja saat ainutlaatuisen näkyvyyden pohjoismaiseen yrityselämään henkilökohtaista kasvua tukevassa, matalassa organisaatiossa.

Vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen ja CV:n voit lähettää 10.5.2013 mennessä osoitteeseenmarja.kulmala@interapartners.fi.

Voit tiedustella tehtävästä lisää Tomi Terholta: puh. 0400-811027